Sinoć tokom emisije „Pitanje gledalaca“, došlo je do žestoke svađe između dve ljute rivalke, Aneli Ahmić i Maje Marinković.

Maja i Aneli ratuju otkako je starleta ušla u rijaliti. Sinoć Marinkovićeva nije mogla da se suzdrži, te je morala da prokomentariše Ahmićevu.

– Zašto ne dozvoljavaš da Samir ode iz kreveta, Aneli nema gde da stavi stvari, a ona je došla pre tebe tu? – glasilo je pitanje koje je pročitao voditelj Milan Milošević.

– Meni Samir ne smeta, ja sam sa njim u sjajnim odnosima. On je posle mene uzeo krevet, a nije mi prirodno da spavamo Aneli i ja jedna pored druge. Istina je da mi više odgovora gornji deo sobe, ali nije mi logično da Aneli i ja spavamo jedna pored druge – govorila je Maja.

Foto: Printscreen You Tube

 

– Ja nemam gde da prođem jer si ti zazidala sve – rekla je Aneli.

– Ja sam htela još više da zagradim da ih ne gledam, meni treba prostora. Ja sam pitala i nju i Samira da li je okej da se premestim – rekla je Aneli.

– Aneli otići ćemo mi u donji deo sobe – rekla je Maja.

– Ja sam rekao da moram da vidim sa Majom, ona je rekla da bi volela da ja budem tu, i to je to – govorio je Samir.

Foto: Printscreen You Tube

 

– On je meni rekao da mora da vidi sa Majom. Njemu smetaju moje, a Majine igračke ne. Kratko i jasno mene Samir ne gotivi, i to je to – dodala je Aneli.

– Ovde parovi imaju dva kreveta, ona hoće da uslovljava za krevet i sa kim će da spava – dodao je Samir.

Sneki progovorila o svom razvodu! Pevačica odbrusila:

sledeća vest

Originalni tekst