Selektor reprezentacije Engleske Garet Sautgejt želi da produži ugovor sa Fudbalskom asocijacijom (FA) do kraja Svetskog prvenstva 2026. godine, prenosi britanski San.

НИЈЕ ЈОШ СВЕ УРАДИО: Саутгејт жели да остане на клупи Енглеске до 2026.

FOTO: Tanjug/AP

Sautgejt je poručio čelnicima FA da želi da ostane na mestu selektora još najmanje dve godine. Britanski mediji navode da će rukovodstvo FA po završetku predstojećeg Evropskog prvenstva u Nemačkoj da odluči da li će da produži ugovor sa Sautgejtom. On ima ugovor sa FA do kraja ove godine.

Pojedini britanski mediji su objavili da bi Sautgejt mogao na kraju sezone da preuzme Mančester junajted, ali selektor Engleske trenutno ne razmatra ponude zainteresovanih klubova.

On je selektor Engleske od 2016. godine.

BONUS VIDEO: MAJSTORIJE ZVEZDINE „DESETKE“: Gol kojim je Aleksandar Katai doneo 5:0 protiv Radničkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

KAKO ZAUSTAVITI MOTIVISANOG PROTIVNIKA? Crveno-beli su izgubili bitku i sada igraju za čast!

JABUKA RAZDORA: Kako svetski moćnici koriste Danila Medvedeva da zavade Ruse

JABUKA RAZDORA: Kako svetski moćnici koriste Danila Medvedeva da zavade Ruse

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre – Pariz 2024, posebno su zanimiljive ovih dana, zbog „ruske situacije“.

20. 03. 2024. u 19:43

Originalni tekst