Pevačica i jutjuberka Luna Đogani je na svom Instagram profilu objavila sadržaj mejla koji ju je razbesneo.

Luna se, kao neko ko je izuzetno aktivan na društvenim mrežama, vrlo često susreće sa negativnim komentarima na njen račun, ali s obzirom na to da su uvrede ovaj put stigle na njen poslovni mejl, odlučila je da reaguje.

Naime, Đoganijeva je sa pratiocima podelila prozivke koje je dobila od njoj nepoznate žene.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Digitalni marketing je ozbiljan posao, kojem ti pristupaš jako neozbiljno i neprofesionalno. To ti pokazuje i sve manji broj reklama koje imaš. Niko ne želi da baca pare za reklamu koju odradiš neozbiljno i neprofesionalno. Jedva jednu sliku uslikaš na kojoj se jedva i vidi ono što reklamiraš. Niti se potrudiš da što bolje uslikaš taj predmet, da slike budu dobrog kvaliteta, da se našminkaš, središ. A i kakav je sad sadržaj tvog Instagrama? Kakav kontent prikazuješ? Večita patetika i kuknjava zato što imaš obaveze oko dece, potenciranje i veličanje mame, besmisleni storiji bez poente i cilja. Ko će tebe da angažuje da reklamiraš neki kozmetički preparat ili šminku kad si večito nesređena i nenašminkana? Ko će da te angažuje za reklamu nekog brenda odeće, jer tebe ljudi i ne prate zbog tvog stila, jer ga ti i nemaš. Hodaš u tri iste trenerke i tri iste majice, pošto i ono što valja ti pokupe mama i sestra – pisalo je u mejlu koji je Đoganijevu razbesneo.

Luna je javno odgovorila svima koji u budućnosti nameravaju da joj pošalju poruke sličnog sadržaja:

Foto: ATA Images

 

Za ovakve slučajeve, gde mi pišete na moj poslovni mejl sa porukama vaše zlobe, bićete prijavljeni, to vam obećavam! – poručila je Luna u okviru objave na Instagramu.


sledeća vest

Originalni tekst