Sara Šekularac poznatija kao Zoi, nedavno je progovorila u kakvom je odnosu sa Sašom Kovačevićem.

Zoi je u medije je najpre dospela kao sestričina pevačice Nataše Bekvalac, a onda je i sama počela da se bavi muzikom i vrlo brzo je postala popularna i tražena.

Mlada pevačica je u jednom intervjuu priznala da se bila veliki fan Saše Kovačevića, te da su njih dvoje razmenili i par poruka.

– Setila sam se nečeg jako smešnog. U jednom momentu sam pisala Saši Kovačeviću jer sam bila fan njegove muzike u doba kada su svi slušali njega i Vladu Georgieva. Tada sam mislila da bi bilo super da snimimo duet, ali sada kada čujem njegovu muziku shvatam da ne postojimo u istom univerzumu – prisetila se uz osmeh na licu za „Chit Chat“ Zoi.

Foto: ATAimages

 

– Međutim, meni je to tada bilo zabavno, ali on me je klasično iskulirao, naravno. To je skroz okej jer i ja to uradim nekome kome neću da kažem „ne“. Ja sam se njemu javila u fazonu: „Hej, hoćeš li da snimimo pesmu?“ i ono – blok! On je meni poslao video kako njegovo dete igra uz neku moju pesmu – objasnila je pevačica čije građansko ime glasi Sara Šekularac.

– Sad me je sramota toga. Ja sam napisala nešto poput: „Kad smo već tu, hoćeš li duet?“. Nisam baš tako jezivo napisala, ali nešto slično jadno jesam. On mi je odgovorio: „Hajde da se čujemo od ponedeljka“. Došao je ponedeljak, ja sam se javila, ali on je bio u fazonu „ne“. Bože, to se zaista desilo i sad mi je jako smešno – zaključila je Zoi, koja je javnosti poznata kao sestričina Nataše Bekvalac.

Glumica oduševila javnost: Oglasila se Milena Vasić nakon strašne povrede i poslala snažnu poruku svim ženama

sledeća vest

Originalni tekst