KOŠARKAŠ Partizana Džejlin Smit, pred utakmicu sa Asvelom, rekao je da njegova ekipa mora da pruži sve od sebe, kao i da niko za sada ne razmišlja o derbiju.

НЕ СМЕМО ДА РАЗМИШЉАМО О ЗВЕЗДИ! Смит пред Асвел: Морамо да дамо све од себе, једва чекам да играм пред 20.000 навијача

FOTO: KK Mornar/Media pro/ABA liga

Crno-beli u utorak od 20.45 časova dočekuju ekipu Asvela u utakmici 18. kola Evrolige, a dva dana kasnije gostuju Crvenoj zvezdi.

– Ono što sam radio u prvoj utakmici protiv Mornara pokuašaću i sada u Evroligi, tako razmišlja ceo tim. Idemo da „odradimo“ posao protiv teškog protivnika. Baš sam uzbuđen, jedva čekam da igram pred 20.000 navijača, želim da osetim tu energiju – istakao je Smit u razgovoru sa novinarima i dodao:

– Moramo da damo sve od sebe protiv Asvela, uprkos tome što su oni trenutno na samom dnu tabele, a potom nam ide derbi.

Doskorašnji igrač Virtusa je upoznat sa duelima Partizana i Crvene zvezde i zna koliko je to važno navijačima.

– Drago mi je što oba meča ove nedelje igramo u Beogradu. Znam da je duel protiv Crvene zvezde najveća utakmica u Srbiji. Ipak, ne smemo još da razmišljamo o njima, prvo da odradimo maksimalno protiv Asvela – poručio je Smit.

Crno-beli trenutno imaju učinak 9-8, a tim iz Francuske 2-15.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst