Illusions Audio-Visual Festival jedan od najzapaenijih dogaaja u svetu elektronske muzike i vizuelne umetnosti u regionu, najavljuje svoj povratak u Hangaru, Stage 1, Luke Beograd, 08. i 09. marta.

Illusions ne prestaje da ispunjava elje klabera, koji uivaju u jedinstvenom Afterlife zvuku. Udarnim line-up i impresivnim vizualnim efektima, obeleie ova dva spektakularna dana, sa ciljem da domau publiku odvede u potpuno novu dimenziju klabinga.

Prvo vee festivala, publika e imati priliku da uiva u setovima afirmisanih umetnika. Miljenik elektronske scene, jedan od najveih hedlajnera ARGYgrki producent i Dj-a, sa svojom jedinstvenom linou i talentom, uspeo je da uspostavi ime na svetskoj muzikoj sceni. Nakon njega, na binu stie holandska zvezda Eelke Kleijn, vet selektor, melodic techno-a. Za njegovu muziku moemo rei da je atmosferina, improvizacijama i miksovanjem, ostvaruje neverovatne rezultate i fantastinu energiju na nastupima. Zatim, multitalentovani francuski duo Kas:stnjegovi setovi su puni energije i emocija, vrhunskog kvaliteta, a tu i izbija njegova strast i ljubav prema muzici. Zatim, jedno potpuno osveenje Abstraal.

Ova eklektina kombinacija izvoaa garantuje nezaboravan doivljaj i plesnu atmosferu koja e trajati do ranih jutarnjih sati.

Drugo vee festivala, donosi jo vie uzbuenja sa nastupima vrhunskih izvoaa, Ikonom melodinog techno zvuka, koji iz godine u godinu rui sve granice, Stephan Bodzin (Live set)nemaki maestro sa svojim analognim sintisajzerima i ritam mainama, iznedrio je studijski rad, koji je svetska scena ekala. Jedan je od najperspektivnijih umetnika u poslednjih nekoliko godina, stekavi veliku popularnost u svetu muzike industrije. Po drugi put stie popularan italijanski dvojac Fideleskao i nova imena elektronske scene, Olympe i Sammer.

Ovakav vid urki, Beograd jo uvek nije imao prilike da oseti na nivou na koji festival Illusions to planira da postavi u 2024-toj godini. Svaki sledei dogaaj rasplamsae sva vaa ula uz pomo bogatog elektronskoga zvuka i senzualne produkcije, koja zajedno stvara magiju.

Prodaja jednodnevnih ulaznica je poela i mogue ih je nabaviti preko sajta Gigstix-a i u knjiarama Vulkan. Budite deo ove neverovatne avanture i rezerviite svoje mesto na Illusions Audio-Visual Festivalu 2024.

Za vie informacija i kupovinu ulaznica posetite https://new.gigstix.com/event/ illusions-festival-beograd-mart-2024/

***

Illusions je svojevrsna odiseja izmeu percepcije i realnosti. Na cilj je da sve koje nas posete odvedemo na putovanje izmeu mate i stvarnosti, koji se meusobno proimaju i dopunjuju sa jednim zajednikim ciljem da se naemo u drugoj dimenziji, u kojoj su sva ula rasplamsana uz pomo kvalitetne muzike i nesvakidanje produkcije. Ovaj nekonvencionalni dogaaj donee bogat elektronski zvuk i nesvakidanje vizuelne efekte koji udrueni stvaraju magiju.

Post Views: 18

Originalni tekst