Sinoć su u Beloj kući održane nominacije koje su na svetlost dana iznele šokantne činjenice iz prošlosti novog dečka Maje Marinković, Stanislava Krofaka.

Takmičari su ove nedelje birali između bivših ljubavnika Mione Jovanović i Stanislava Krofaka.  Izjašnjavali su se redom kome od njih dvoje žele zauvek da vide leđa i zašto.

Foto: printscreen youtube/pink.rs

 

Dok su učesnici redom iznosili svoje mišljenje o nominovanim ukućanima, pomenute su neke Mionine priče koje dovode u pitanje Krofakovu seksualnu orijentaciju.

– Miona je ostavila prostora u izlagaju da Stanuislav voli muškarce – rekala je Matora.
 – Ja sam to rekla samo zbog druga – dodala je Miona.

U jednom momentu došlo je do rasprave između Mione i Stanislava, prilikom koje je Miona obrazložila na šta je konkretno mislila i sve šokirala otkrivši da Stanislav voli da ide na orgije.

Foto: printscreen youtube/pink.rs

 

– Ja sam tripovala što se stalno čuje sa nekim drugarom, sa kojim se ne druži više. Pitala sam te – rekla je Miona.
– Družimo se i dalje – rekao je Stanislav.
– E sada mi je sve jasno. Ja sam tebe stalno ispitivala šta se vi domunđavate stalno, a ja sam ti govorila da ja nisam normalna. Ja sam imala tripove, a on je meni stalno govorio da nisam normalna. Meni je sve to bilo preterano. I to njihovo konstantno gledanje preko kamere – rekla je Miona.

Foto: printscreen youtube/pink.rs

 

– To mi je najbolji prijatelj – rekao je Stanislav.

– Posle mi je priznao, da ga je taj drug uveo u to, i da oni idu zajedno na ta okupljanja i onda sa raznim ženama…- rekla je Miona i šokirala sve.

Kako je dalje tekla rasprava pogledajte u videu.

Seks kakav skoro nismo videli u rijalitiju! Maja i Stanislav rušili zidove Elite strastvenim uzdasima!

sledeća vest

Originalni tekst