Muzičari su želeli da zasviraju Radonjiću, a njegova reakcija ih je začudila.

Supruga poznatog glumca Miodraga Radonjića, psihološkinja Milica Mikić, porodila se pre dva dana i na svet donela dečka kom su ponosni roditelji dali ime Teodor. 

Foto: ATAIMAGES

 

Glumac koji je javnosti ostao upamćen po ulozi Baće iz „Južnog vetra“, danas je izveo suprugu i sina iz bolnice. 

Po izlazu iz porodilišta, njih su sačekali muzičari koji su sa nestrpljenjem čekali da zasviraju Miodragu, ali gest glumca ih je iznenadio. 

Foto: ATAIMAGES

 

Naime, on je sviračima dao novac, ali ih je zamolio da ne sviraju. 

Podsetimo, Milica i Miodrag već su roditelji jednog dečaka, kojeg su dobili sredinom decembra 2020. godine i dali mu ime Sava.

Otkriveno šta se nalazi u ovogodišnjim oskarovskim poklon-kesicama!

sledeća vest

Srbija

Ljubovija se digla na noge! Svim snagama za Igora! I sportisti, muzičari, profesori... Gas, gas! Ivana, Stana, Jovana, Jelena...Mogu sve!

Moćne Nišlijke

Gas, gas! Ivana, Stana, Jovana, Jelena…Mogu sve!

Niška opština Medijana tradicionalno povodom Osmog marta ugostila je Nišlijke koje se bave specifičnim zanimanjima. Tako su se u društvu našle Ivana, vozač autobusa, Stana, menadžer firme za obezbeđenje, Vaska i Milica, građevinari, policajka Jovana i dve Jelene, kapetan Vojske Srbije i otpravnica vozova…

Žene u akciji! Njih dve kreću u biznis! Prave kuće od temelja! Tamara je u petom mesecu trudnoće i radi u rudniku! Šlem je šlem, i za žene i za muškarce! Viđate ih svakog dana! Tihe su i vredne i rade za vaš grad!

Originalni tekst