Mesec, planeta koja opisuje naša osećanja, ulazi u popodnevnim časovima u Vodoliju, gde će imati snažan uticaj na Blizance, Vage i Vodolije.

Mesec u Vodoliji donosi jedinstvenu kombinaciju energije koja je ekscentrična, progresivna i humanitarna. Vodolija kao astrološki znak povezana je s inovacijama, originalnošću i željom za promenama u društvu.

Kada Mesec, simbol emocija i intuitivnosti, prolazi kroz ovaj vazdušni znak, to može dovesti do neobičnih, neočekivanih i ponekad ekscentričnih emocionalnih iskustava.

Osobe koje imaju Mesec u Vodoliji mogu biti nekonvencionalne u svojim emocionalnim reakcijama i potrebama. One često teže slobodi i autonomiji u svojim osećanjima, teže da budu nezavisne i nepristrasne. Ove osobe mogu biti veoma otvorene prema različitim idejama, kulturama i ljudima, pa imaju tendenciju da budu prijateljski nastrojene prema svima.

Foto: Shutterstock

 

Mesec u Vodoliji takođe može izazvati želju za promenom i inovacijama u sopstvenom životu i okruženju. Ove osobe često vole da eksperimentišu i da budu deo grupa ili zajednica koje dele njihove vrednosti i interese. One su često humanitarne i teže da doprinesu boljitku šire zajednice.

Ipak, ove osobe mogu imati izazove u vezi sa izražavanjem svojih dubokih emocija, budući da mogu biti sklone da potiskuju svoje intimne osećaje u korist racionalnosti i objektivnosti. Takođe, mogu imati tendenciju da budu nepredvidive u svojim emocionalnim reakcijama, što može izazvati poteškoće u odnosima s drugima koji više cene stabilnost i predvidljivost.

U suštini, Mesec u Vodoliji donosi energiju koja teži ka inovacijama, slobodi i humanitarnim ciljevima. 


Sutra tačno u 23.59 časova stiže neverovatan preokret! Mlad Mesec u Vodoliji donosi novi početak za 3 horoskopska znaka

sledeća vest

Vesti

Siniša Mali poslao poruku podrške predsedniku Vučiću: Uprkos pritiscima, sačuvaćemo nezavisnu, suverenu i slobodnu Srbiju (FOTO) Nebojša Bakarec: Vučić brani Srbiju u UN – Opozicija napada Srbiju u EP!

Kolumne

Nebojša Bakarec: Vučić brani Srbiju u UN – Opozicija napada Srbiju u EP!

Poslanici i lideri opozicije iz Srbije, Marinika Tepić, Radomir Lazović, Pavle Grbović, Nebojša Zelenović, Biljana Stojković, Ksenija Marković, Nebojša Novaković i Đorđe Stanković, bezumnici, bez časti, traže od Evropskog parlamenta (EP) da uvede sankcije Srbije, i zamrzne IPA fondove i da spreči da EU finansira Srbiju.

Dobro je, tajkuni! Znamo šta je bio smisao svega ovoga: Posebno vam smetaju Srbi koji žive izvan Srbije! Milorad Dodik: Republika Srpska snažno podržava  Aleksandra Vučića, Kosovo je pitanje od najvećeg nacionalnog interesa za Srbiju Popović o sramnoj rezoluciji EP: Još jedan u nizu pritisaka sa kojima se Srbija suočava jer ne dozvoljava da joj drugi odlučuju o sudbini

Hronika

Podvodili devojke preko Instagrama! Nudili zgodne maserke za seksualne masaže!

Hronika

Podvodili devojke preko Instagrama! Nudili zgodne maserke za seksualne masaže!

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu u saradnji sa policijskim službenicima JRM uhapsilo je osumnjičene V.S. i S.L. za koje postoji osnovana sumnja da su zajedno sa braćom U.P. i M.P., koji su nekoliko časova pre hapšenja napustili teritoriju Republike Srbije, izvršili krivično delo posredovanje u vršenju prostitucije iz člana 184. Krivičnog zakonika.

Deda od unuke tražio da ga dodiruje po polnom organu! Užas na Novom Beogradu! Voždovčanin zapomagao iz raznetog auta: Izvucite me! Overio ga ubica na skuteru iz četvrtog puta Unosio viruse u kompjutere, zgrnuo skoro 2 miliona dinara! Uhapšen muškarac iz Vršca!

Hronika

Unosio viruse u kompjutere, zgrnuo skoro 2 miliona dinara! Uhapšen muškarac iz Vršca!

Pripadnici MUP, Uprave za tehniku, Službe za borbu protiv visokotehnološkog kriminala u saradnji sa Policijskom stanicom Vršac i Višim javnim tužilaštvom, Posebnim tužilaštvom za visokotehnološki kriminal uhapsili su P. M. (33) zbog postojanja osnova sumnje da je od decembra 2023. godine do danas vršio krivična dela pravljenje i unošenje računarskih virusa, neovlašćeni pristup zaštićenom računaru, računarskoj mreži i elektronskoj obradi podataka i računarska prevara, saopštio je MUP.

Originalni tekst