Mesec, planeta koja simbolizuje naša osećanja, nalazi se trenutno u Jarcu, gde povoljno utiče na Jarčeve, Bikove i Device.

Mesec u Jarcu je astrološki period koji se odnosi na vreme kada Mesec prolazi kroz znak Jarca. Ovo je vreme kada se karakteristike Jarca mogu pojaviti u emocionalnom i intuitivnom iskustvu ljudi.

Znak Jarca karakterišu određene osobine kao što su ambicija, disciplina, odgovornost i praktičnost. Kada Mesec prolazi kroz ovaj znak, ove karakteristike mogu postati izraženije u našim emocionalnim reakcijama i ponašanju.

Ambicija i ciljevi

Pod uticajem Meseca u Jarcu, možemo osećati pojačanu želju da postignemo svoje ciljeve i da radimo na ostvarenju svojih ambicija. Ovo može biti vreme kada se fokusiramo na dugoročne planove i postavljamo čvrste temelje za budućnost.

Disciplina i odgovornost

Mesec u Jarcu može nas inspirisati da preuzmemo odgovornost za svoje postupke i da se pridržavamo disciplinovanih rutina. Ovo je vreme kada možemo biti posebno svesni svojih obaveza i truditi se da ih ispunimo na najbolji mogući način.

Foto: Shutterstock

 

Emotivna zatvorenost

 Iako možemo biti usmereni na svoje ciljeve i obaveze, Mesec u Jarcu može takođe rezultirati emotivnom zatvorenošću. Možemo se osećati distancirano ili rezervisano u emocionalnim izražavanjima, težeći ka kontroli svojih osećanja.

Potreba za priznanjem

Tokom ovog perioda, možemo osećati jaču potrebu za priznanjem i poštovanjem od drugih. Mogući su osećaji frustracije ako se naš trud i rad ne prepoznaju ili cene onako kako bismo želeli.

Praktičnost u emocionalnim pitanjima

Emocije pod uticajem Meseca u Jarcu često se izražavaju na praktičan i racionalan način. Možemo biti skloni analiziranju svojih osećanja i traženju praktičnih rešenja za emotivne izazove.

Ove karakteristike Meseca u Jarcu mogu uticati na način na koji doživljavamo i obrađujemo svoje emocionalno iskustvo tokom ovog perioda.


Bog rata ulazi u Vodoliju! Pridružiće se Plutonu - 13. februar je ključan datum - evo šta to znači za vaš horoskopski znak

sledeća vest

Originalni tekst