Merkur, planeta logičnog rasuđivanja i načina na koji rešavamo probleme, zagazila je u Vodoliju 5. februara, gde donosi iznenadne preokrete i promenu načina komunikacije.

Merkur u Vodoliji je astrološki položaj koji kombinuje karakteristike brzog i razigranog Merkura s ekscentričnim, progresivnim i originalnim energijama Vodolije. 

Merkur u Vodoliji naglašava originalnost u načinu razmišljanja. Osobe s ovim položajem često su ispred svog vremena i sposobne su da vide stvari iz nekonvencionalne perspektive. Njihov um je često vrlo inventivan i sposoban za brzo povezivanje različitih ideja.

Vodolija je znak nezavisnosti, a Merkur u Vodoliji dodatno pojačava ovu karakteristiku. Osobe s ovim položajem cine svoju slobodu misli i izražavanja, pa se često ne boje biti drugačije od ostalih. 

Ovaj položaj Merkura može ukazivati na snažan interes za društvena pitanja i aktivizam.

Komunikacijski stil ovih osoba može biti vrlo otvoren, iskren i ponekad nekonvencionalan. Vole razgovarati o idejama, tehnologiji, znanosti i sve što je vezano uz napredak i inovacije. Njihova komunikacija može biti brza i ponekad pomalo ekscentrična, ali uvek je puna života i entuzijazma.

Merkur u Vodoliji podstiče intelektualnu radoznalost i želju za učenjem. Osobe s ovim položajem vole istraživati nove ideje i koncepte, pa su često vrlo brze u usvajanju novih informacija. 

Foto: Shutterstock

 

Kao i svaka planeta, Merkur u Vodoliji nepovoljno utiče na određene znakove kao što su: Bikovi, Lavovi i Škorpije.

BIK

Merkur u Vodoliji donosi vam šokove na radnom mestu. Možete lako da saznate da vas je neko ogovarao ili radio nešto iza leđa. Nije dobar period za pregovore na radnom mestu, pa ćete brii prinuđeni da se prilagođavate.

LAV

Mekrur u Vodoliji donosi vam krizu u braku zbog nejasne komunikacije. Zbog toga možete da imate probleme u odnosima koji su vam važni.

ŠKORPIJA

Merkur vam donosi prorodične probleme, nepovoljna rešenja za stan ali i potencijalne kvarove. Nije dobar period za renoviranje stana. Mogućnost selidbe. 


Mesec je ušao u Jarca! 3 znaka očekuje neverovatna sreća

sledeća vest

Originalni tekst