RUSKI teniser Danil Medvedev izjavio je danas da bi želeo da Srbin Novak Đoković i Italijan Janik Siner igraju sedam sati i 30 minuta u polufinalu Australijan opena, prenose mediji u Melburnu.

МЕДВЕДЕВ НЕ КРИЈЕ: Желим да Ђоковић и Синер играју седам сати и 30 минута у полуфиналу Аустралијан опен

FOTO: Tanjug/AP

Medvedev se plasirao u polufinale Australijan opena, pošto je danas pobedio Poljaka Huberta Hurkača 7:6 (7:4), 2:6, 6:3, 5:7, 6:4. On će u polufinalu igrati sa pobednikom meča između Španca Karlosa Alkaraza i Nemca Aleksandra Zvereva.

U drugom polufinalu Australijan opena sastaće se Đoković i Siner.

Medvedev je na konferenciji za medije u Melburnu odgovorio na pitanje novinara sa kojim teniserom bi želeo da igra u eventualnom finalu Australijan opena.

„Janik sada igra veoma dobro, pa ako sam 100 odsto iskren, ako me pitate sa kim bih želeo da igram u finalu… Novakom, koji nikada nije izgubio ovde, šta god, ide na neku ludu statistiku, ili Janikom, koji ne gubi set čak ni kada gubi 5:1 u taj-brejku i takve stvari… Stvarno ne znam“, rekao je Medvedev i nastavio:

„Želim da igraju sedam sati i 30 minuta, taj-brejk 30: 28 u petom, pa da onda vidimo da li će biti umorni u nedelju“.

Medvedev je naveo da očekuje da će Đoković i Siner odigrati odličan meč.

„Pripremiću svoj meč, ali ako budem imao vremena da gledam Đokovića i Sinera, uživaću. Imali su sjajan rivalitet na kraju sezone u Dejvis kupu, tako da ću zaista, zaista uživati i da vidimo ko će da pobedi. Onda da se nadam da ćete me to ponovo pitati pre finala“, istakao je ruski teniser.

Polufinala Australijan opena su na programu u petak.

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o „velikoj trojci“: Ono što su uradili ravno je čudu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

LIVERPUL JE GOSPODAR LIGA KUPA: Klopova četa se nameračila da po deseti put osvoji ovo takmičenje

ISPAO KARLOS ALKARAZ! Kakav šok na Australijan openu, šta se ovo dešava...

Da li alkohol zaista UBIJA bakterije i viruse

Da li alkohol zaista UBIJA bakterije i viruse

ČESTO moćemo čuti da „alkohol ubija bakterije“ ili da ubija klice svih vrsta (bakterije, gljivice, viruse…) i da valja „trgnuti“ nešto žestoko kad nas hvata prehlada, spopada želučani virus, kao što bez bojazni srknemo iz tuđe čaše sa žestokim pićem jer tako „ne možemo ništa pokupiti, alkohol ubije sve“. No ispijanje votke ili rakije izgleda ipak neće ubiti klice u našem telu.

21. 01. 2024. u 09: 21

Originalni tekst