Marija Šerifović imala je neprijatnu situaciju na svom nastupu.

Marija Šerifović je jedna od najtalentovanijih pevačica u regionu, a vokalnim sposobnostima i emocijom koju prenosi na publiku nikoga ne ostavlja ravnodušnim. 

Međutim, čak i na njenim nastupima se nađe neko ko ne poštuje izvođača, a ovaj put pevačica nije ostala imuna na tuđi bezobrazluk, pa je odgovorila momcima iz publike.

Foto: Printscreen/Tiktok

 

Vas četvorica ste toliko nevaspitani, da je to pakao! – a iz publike su se začuli povici „Bravo!“, jer ih je konačno neko opomenuo.

Marija je nastavila sa davanjem „vaspitne“.

Neviđeno ste nevaspitani i ja to moram da vam kažem. Praštajte. Stvarno ste nevaspitani. Ako me razumete, ako ne razumete prevedite im – rekla je ona, a zatim se obratila ostatku publike:

Foto: Printscreen/Tiktok

 

Uh što sam se iznervirala, je*ala bih im mater! – rekla je Šerifovićeva nakon čega se publika nasmejala, a pevačica je nastavila:

Ali nema veze, ‘ajde ovako ćemo. Mladi su dečaci, ne d’o mi Bog da mi sin bude takav, ubila bih se odmah. Ali praštam vam, sada vam praštam, ali drugi put neću.

Foto: Printscreen/Tiktok

 

Marija se zatim obratila publici i zamolila ih da budu dobri ljudi, iako žive u vremenu koje je teško.

– Ovo vreme je zaista je*eno. Užasno je. Ja vas molim da budete neki čestiti ljudi, da u životu ostavite neki lep trag, ako je to ikako moguće. 

Kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u videu ispod.

Podsetimo, nedavno se održalo finale pevačkog takmičenja „Zvezde Granda“ u kojem su se našli i kandidati kojima je ona bila mentor. Međutim, Marija se nije pojavila, a zašto je otkazala dolazak  možete pročitati OVDE.

Izgrađeno celo srednjovekovno selo! Željko Mitrović pokazao kako teku poslednje pripreme pred

sledeća vest

Originalni tekst