KK Crvena zvezda obavestila je javnost je da prvotimac kluba, Adam Hanga, tokom treninga u sredu doživeo povredu leve šake, zbog koje će odsustvovati sa terena u narednom periodu.

МАЛЕРИМА НИКАД КРАЈА: Црвена звезда без битног кошаркаша у наставку сезоне

FOTO: M. Vukadinović

Hanga je podvrgnut pregledima na kojima je utvrđen prelom treće metakarpalne kosti u levoj šaci, koja zahteva pauzu u narednom periodu. Nakon dodatnih pregleda u četvrtak biće doneta odluka da li će Mađar biti operisan ili će ova povreda biti tretirana na drugi način.

Klub će u narednom periodu redovno obaveštavati javnost o periodu oporavka bivšeg košarkaša Real Madrida.

Crveno-beli ove sezone nemaju sreće sa zdravljem igrača. Hanga je već imao jednom povredu kolena i odsustvovanje sa parketa, a pored njega tokom sezone van stroja su bili Branko Lazić, Miloš Teodosić, Nemanja Nedović, Luka Mitrović, Trej Tompkins, Jago Dos Santos, kao i Nikola Topić koji je i dalje povređen.

BONUS VIDEO:  KLADIONIČARSKE PRIČE: Oni se ne klade zbog love, lovu imaju, klade se zbog strasti

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst