SRBIJA je porazom počela Evropsko prvenstvo. Ipak, „orlovi“ su u duelu sa Engleskom (0:1) ostavili dobar utisak, a posle meča se oglasio defanzivac Nikola Milenković.

ЉУТИ СМО ШТО СМО ИЗГУБИЛИ: Никола Миленковић жали после утакмице са Енглеском

FOTO: Tanjug/AP

Fudbaler Fiorentine je istakao da su on i saigrači ljuti zbog ishoda utakmice.

– Igrali smo protiv glavnog favorita za osvajanje Evropskog prvenstva. Više smo ih respektovali u prvih 13 minuta. Posle smo izašli u presing što im je manje odgovaralo. Bilo je delova gde smo igrali dobro. Veoma smo ljuti što smo izgubili, a igrom možemo da budemo zadovoljni. Razmišljamo o narednoj utakmici koja je bitna za prolaz dalje – rekao je Milenković.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

O meču je govorio i golman Predrag Rajković koji je bio veoma dobar.

– Utakmica je bila teška. Defanzivno smo igrali dobro. Primili smo nesrećno gol. Odbila se lopta o Pavlovića. Čuvali smo loptu i kontrolisali igru u drugom poluvremenu. Ako nastavimo ovako proći ćemo grupu. Znali smo da je Engleska favorit. Izgubili smo, sutra je novi dan. Za četiri dana igramo protiv Slovenije. Moramo da pobedimo ako mislimo da prođemo grupnu fazu – istakao je čuvar mreže Majorke.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Podsetimo, Srbija drugi meč igra protiv Slovenije koji je na programu u četvrtak, 20. juna od 15 časova.

BONUS VIDEO: PUNE ULICE SRPSKIH NAVIJAČA: „Orlovi“ će imati veliku podršku protiv Engleske

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst