Jedan od finalista takmičenja „Pesma za Evroviziju“ je Dušan Kurtić, koji se istakao po tome što je ujedino i jedini takmičar čija pesma pripada folku.

Numeru pod nazivom „Zbog tebe živim“ sa kojom se takmičio na Beoviziji 2024, radio je zajedno sa bratom Ivanom, koji je poznat javnosti kao pobednik Pinkovih zvezda.

Foto: Miloš Rafailović

 

Tom prilikom na društvenoj mreži „X“ se povela polemika kako bi ljudi rado otkupili pancir koji je nosio tokom takmičenja.

Dušan je pristao da svoj pancir da na licitaciju, a prikupljeni novac će ići u humanitarne svrhe, tačnije maloj Lani Cvetković iz Niša, a početna cena pancira je 10.000 dinara. 

– Pročitao sam negde da neko želi ovaj pancir. Obzirom da su sms glasovi publike sa PZE išli u humanitarne svrhe, odlučio sam da nastavim u tom smeru. Licitacija! Ko da najviše njegov je, a izbos će biti prosleđen, maloj Lani Cvetković iz Niša. Krećemo sa cenom od 10.000 dinara – napisao je Kurtić da društvenoj mreži „X“.

Procitao sam negde da neko želi ovaj pancir,obzirom da su sms glasovi publike sa PZE-a išli u humanitarne svrhe,odlucio sam da nastavimo u tom smeru.
Licitacija!Ko da najviše,njegov je a iznos će biti prosledjen maloj Lani Cvetković iz Niša. Krećemo sa cenom od 10.000din pic.twitter.com/mpWpCDAPcQ — Dusan Kurtic (@DusanKurtic) March 5, 2024

Smeh do suza! Voditeljka se cenkala za patike na pijaci, a onda ih i mirisala

sledeća vest

Zabava

Čuveni reditelj optužen za silovanje! Počelo suđenje Romanu Polanskom! U čipkastoj haljini i grudima u prvom planu: Pojavila se fotografija Snežane Savić sa početka karijere (FOTO) Nije Kejt Midlton, već njena dvojnica?! Nakon princezinih fotografija iz automobila, digla se bura na mrežama, u pitanju je prevara?! Igra scene i kostima - izložba sa povodom

Kultura

Igra scene i kostima – izložba sa povodom

U Beogradu od 09.marta do 09.aprila u Palati umetnosti Madlena biće postavka izložbe Igra scene i kostima – izložba sa povodom. Otvaranje izložbe zakazano je za 09.mart u 19h u Palati umetnosti Madlena, a izložbu će otovriti gospođa Madlena Cepter, Mirjana Nikolić rektorka Univerziteta umetnosti u Beogradu i profesorka Milanka Berberović.

JOŠ Zabava VESTI

Originalni tekst