Partnerka nekadašnjeg rijaliti učesnika prijavila ga je za nasilje, nakon čega je dobila jezive pretnje smrću u posed kojih je Informer.rs došao.

Devojka nekadašnjeg učesnika „Velikog brata“ Antala Skendžića, Jelena Teodorova, prijavila je za nasilje i pretnje svog partnera sa kojim je do pre mesec dana bila u emotivnoj vezi.

Foto: printscreen

 

Jelena, koja je inače transrodna osoba i ranije se zvala Džems Jankić, nakon incidenta otišla je kod rodbine u Ašanje, a danas u toku dana primila je preteću poruku od Skendžića.

Informer je došao u posed jezive prepiske u kojoj nekadašnji rijaliti učesnik, isprovociran njenom prijavom policiji, Jeleni preti ubistvom. 

Jelena, ku*vetino. Šta me prijavljuješ policiji? To je između nas, nema policija šta da traži. Sledi kazna. Žrtvovaću te kao kokošku, po starodnevnim ritualima plemena Maja. Sahranuiću te živu pored tvoje Zorice. Sa mnom se niko ne za*ebava. Pustiću ti krv da natopi zemlju i opere sramotu koju si mi nanela. Dolazim večeras u Ašanje. Neće te spasiti ni Bog, ni policija. Umrećeš – stoji u poruci koju je Antal poslao Jeleni putem Fejsbuka.

Podsetimo, Antal Skendžić bio je učesnik rijaliti programa „Veliki brat“, a 2007. godine svirepo je ubio majku Rozaliju, usmrtivši je na kućnom pragu ubodom nožem, direktno u srce.

Na suđenju je ustanovljeno da je Skendžić u momentu ubistva bio svestan šta je uradio i da je njegova uračunljivost bila nebitno smanjena. Skendžić je pušten koju godinu ranije iz zatvora, a krov nad glavom mu je obezbedila baka, koju je maltretirao i kojoj je 2014., takođe, pretio smrću.

Foto: Privatna arhiva

 

Inače, Antal je pretnje smrću uputio i bivšem dečku Danielu Dženiju Pinteru, njegovim roditeljima i sestri Andrei, zbog čega je Pinter svojevremeno pobegao u Nemačku. Daniel Pinter je transrodna osoba i bio je u vezi sa Skendžićem, a prema izjavama koje je tada davao za medije, ozbiljni problemi su počeli nakon raskida.

Muk i suze u

sledeća vest

Srbija

(VIDEO) Da, Da! Piroćanac danas podelio više od 150 poklona dragim ženama! Ljubovija se digla na noge! Svim snagama za Igora! I sportisti, muzičari, profesori... Gas, gas! Ivana, Stana, Jovana, Jelena...Mogu sve!

Moćne Nišlijke

Gas, gas! Ivana, Stana, Jovana, Jelena…Mogu sve!

Niška opština Medijana tradicionalno povodom Osmog marta ugostila je Nišlijke koje se bave specifičnim zanimanjima. Tako su se u društvu našle Ivana, vozač autobusa, Stana, menadžer firme za obezbeđenje, Vaska i Milica, građevinari, policajka Jovana i dve Jelene, kapetan Vojske Srbije i otpravnica vozova…

Žene u akciji! Njih dve kreću u biznis! Prave kuće od temelja! Tamara je u petom mesecu trudnoće i radi u rudniku! Šlem je šlem, i za žene i za muškarce!

Originalni tekst