Udruženje Moja Srbija, u saradnji sa Centrom potrošača Srbije i uz podršku Grada Beograda, na svečanosti „Najbolje u Srbiji“ šestu godinu zaredom dodelilo je kompaniji Forma ideale priznanje “Moj izbor”, koje se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača.

U konkurenciji preko 1.000 proizvoda i brendova iz cele Srbije poštrošači su izabrali svoj omiljeni brend u kategoriji „Nameštaj” i time potvrdili poverenje kompaniji za odgovoran odnos prema potrošačima.

„Izuzetno smo ponosni što su i ove godine potrošači izabrali Forma Ideale za omiljeni brend na tržištu Srbije. Ovo je za naš još jedna potvrda imidža kompanije, koji već skoro 30 godina pažljivo gradimo zajedno sa našim kupcima. Svesni smo da ova nagrada potvrđuje našu posvećenost i kvalitet našeg rada, ali istovremeno nas inspiriše da nastavimo sa pružanjem najboljih rešenja i kvalitetnom ponudom za naše kupce“, rekao je Aleksandar Ružesković, direktor marketinga kompanije Forma Ideale.

Kampanju „Najbolje u Srbiji” organizuje već četrnaest godina udruženje „Moja Srbija” u saradnji sa Centrom potrošača Srbije i uz podršku Grada Beograda.

Post Views: 7

Originalni tekst