Prvi suprug pevačice Zorice Marković, Braca Zatezalo, preminuo je danas nakon kraće bolesti, a vest o njegovoj smrti potvrdila je i sama pevačica, koja je potpuno van sebe.

Pevačica se na početku svoje karijere udala za Bracu koji je tada bio ugostitelj i pokazao da mu i taj posao ide od ruke, obzirom na to da je radio i kao menadžer svojevremeno.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Braca je domaćoj estradi bio dobro poznat, mnogi su sarađivali sa njim, a svi su imali samo pozitivne reči o njemu.

Zorica je u nekoliko navrata za medije isticala da je Braca bio njena najveća ljubav, a jednom prilikom je čak podelila i njihovu sliku sa venčanja. Ona je tada imala crvenu kosu i zatvorenu venčanicu, a novopečeni mladenci na pomenutoj slici nisu skidali osmeh sa lica. 

Foto: Instagram printscreen

 

Njihov brak nije potrajao dugo, a nakon razvoda su ostali u prijateljskim odnosima. 

Inače, Zorica je jednom prilikom otkrila da ju je on prevario, zbog čega su se rastali. 

– Prvi muž me je prevario samo jednom i nikad više, a drugi više puta, a ja sam jednu prevaru otkrila i tu je bio kraj. Bila je promocija „Mirno spavaj, nano“, puca sve. Ja tad dijamantsku ploču izdavala. Ne mogu da kažem da ga ne volim, ali ne mogu da mu oprostim. Tada su sedeli po nekim kafanama i to je bilo skupljanje. Završila se promocija, cveće, pokloni, odlazim kući, a đavo mi ne da mira. Nemir mi neki, gledam ja i rešim, se da odem da vidim što ga nema. Upalim auto i dolazim, a on sa nekom plavušom, pijan ko letva, filmski se ljube. I ja priđem i njega po ramenu, pitam ga šta radi to i kažem mu da treba kući, jer ima dete. A ona meni kaže: „Pa šta ima veze, nek spava dete!“ Da mi ti spomeneš dete, k*rvetino, i lepo je uhvatim pa preko ogradice od splava u reku. Skoči neko od bezbeđenja i izvdiše je, inače bih ja otišla na doživotnu. Tad sam bacila burmu… On je posle živeo sa njom, imali su i dete, da bi ga ona ostavila posle. Dođe đavo po svoje – pričala je za medije.


Ova bombetina večeras ulazi u

sledeća vest

Originalni tekst