Mlada pevaica je u intervjuu za Informer otkrila kako teku pripreme za predstojeu „Pesmu za Evroviziju“, stala na put govorkanjima da izmeu nje i Cobija postoji neto vie od prijateljstva, a pomenula je i muziku zvezdu Jelenu Karleuu.

Katarina Kardozo, poznatija kao Kat Dosaove je godine u trci za srpskog predstavnika na „Evroviziji“, a njena “ target=“_blank“>pesma „Tajni zain“ privukla je ogromnu panju publike.

Dvadesetdvogodinja pevaica bila je goa Informerasvega dva dana pred nastup na sceni Javnog servisa, a tom prilikom dotakla se brojnih estradnih tema.

Na samom poetku, Kat je otkrila kako teku pripreme za „PZE“.

Foto: Foto: Milo Rafailovi

Spremam se svakodnevno, a nastupamdruge polufinalne veeri. Imam tremu i oseaj munine, ali bie to sve u redu. Bojim se jedino da ne krenem da faliram, to bi bilo uasno. No, nadam se da neu. Dosad nisam imala taj problem, ali sa tremom se nikada ne zna, moda se pojavi knedla – kae ona i poruuje da priprema spektakl na bini Javnog servisa:

Na sceni od mene moete da oekujete karneval iz 1920. godine, amoj „tajni zain“ je autentinost i kreativnost. Malo u pokazati i koe, u jednom trenutku i malo vie.

Pitali smo je i ko se njoj najvie dopada od ovogodinjih uesnika, ali i ranijih predstavnika Srbije.

Uspela sam da vidim neke nastupe na probamai ima toliko razliitih izvoaa i dobre muzike. Svi su drugaiji. Najvie mi se dopada Keni nije mrtav i njegova pesma „Dijamanti“, a kao mala sam volela Milana Stankovia i njegovu pesmu „Ovo je Balkan“.

Veliku panju javnosti privukla je kompozicija Anele Ignjatovi Breskvice,“Gnezdo orlovo“, a biva devojka Mihajla Veruovia Vojaanala se na udaru albanskih ekstremista, te hrvatskih medija.

Foto: ATAIMAGES

Breskviina pesma mi je super. Ona je toliko lepa, simpatina i talentovana devojka.Mislim da e nastupom da „pokida“. Nisam ispratila napade na nju – pria mlada muziarka za Informer.

Kat Dosa se u javnosti pojavila kao izvoa studija „Basiviti digital“, a njenu numeru za festival potpisuju Slobodan Veljkovi Cobi i Bojana Vunturievi. U medijima ova saradnja privukla je veliku panju, a pojavile su se i spekulacije da izmeu nje i producenta postoji neto vie od prijateljstva.

Sa „Basivitijem“ radim od 2020. godine. Za njih izdajem i sa njima stvaram muziku. to se dueta sa Cobijem tie, ko zna, ali u „emi“ nismo!Prema njemu i Bojani Vunturievi oseam mnogo ljubavi i potovanja.

Foto: ATAIMAGES

Naposletku, Kat Dosa je istakla da od domaih izvuaa najvie ceni rad muzikezvezde JeleneKarleue.

Neko ko je meni jo odmalena zanimljiv jeste Jelena Karleua. Volim njenu muzika i sjajan je performer. Ispratila sam „Alfu“ i „Omegu“ i jako su mi se svideli. Pogotovo spot za pesmu „Karli bi“. Veliko potovanje oseam prema njoj – zakljuuje Kat Dosa za Informer.

Ceo intervju pogledajte u videu ispod.

JK odgovorom savakala i ispljunula Bugarku: Andrea peni ceo dan, Jelena je jednom reenicom

sledea vest

Originalni tekst