Srpski jutjuber, osim što promoviše kockanje, u reklami za sopsteni sajt za klađenje pominje i dečaka ubicu, Kostu K.

Kontroverzni jutjuber Nikola Jovanović, poznatiji kao Nixa Zizu, objavio je šokantan snimak putem društvene mreže TikTok, ali nakon niza negativnih komentara isti ubrzo i uklonio sa pomenute platforme.

Jovanović je otišao na Kostariku, a tu priliku iskoristio je kako bi izreklamirao svoj sajt za klađenje, ali na kranje neprimeren način. Nikola je u video-zapisu, na kojem je pokazao lepote ove srednjeameričke zemlje, pomenuo i dečaka ubicu Kostu K, u kontekstu da, iz razloga što je počinio stravični masakr u školi na Vračaru, propušta mnoge blagodeti koje život nudi.

– Vidiš, Kosta, šta si propustio da ih nisi pobio… Kosta, Kosta… Umesto da dođeš na tvoju Kostariku… Razumeš, da „trejduješ“… Kosta, Kosta… Ovo ćeš i ti da radiš, samo sutra… – pričao je Nixa u videu. 

Podsetimo, Nikola Jovanović Nixa Zizu rodjen je 12. aprila 1989. godine u selu Majur pored Jagodine. Kako sam ističe, najveća strast mu je zarada novca od utakmica, a pre nekoliko godina obmanuo je javnost da je doživeo saobraćajnu nesreću od koje se dugo oporavljao, da bi se kasnije ispostavilo da je išao na operaciju produžavanja nogu. 

Dalila, ti li si?! Dragojevićku posle zahvata i fotošopa seljani u rodnom Šepku ne bi prepoznali ni kad bi se napregli!

sledeća vest

Izbori 2024

Ana Brnabić se sastala sa predsedavajućim iz OEBS-a i najavila još jedan sastanak

Izbori 2024

Ana Brnabić se sastala sa predsedavajućim iz OEBS-a i najavila još jedan sastanak

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Ana Brnabić sastala se danas sa predsedavajućim Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) i ministrom spoljnih i evropskih poslova i trgovine Republike Malte Ijanom Bordžom i obavestila ga da je sutra pozvala sve parlamentarne stranke na još jednu rundu razgovora o implementaciji preporuka Kancelarije OEBS-a za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR).

Sutra nastavak konsultacija u Skupštini, pripremljene zakonske izmene! 'Izbori nisu pijaca' - Božić: Principi i Tepić ne idu zajedno! Nikolić: Narod je davno lopove poslao u političku prošlost

Izbori 2024

Nikolić: Narod je davno lopove poslao u političku prošlost

Ne zna se da li žalosnije ili odvratnije izgleda kako je Đilas upregao sve svoje službenike da svakodnevno klepeću priču o bojkotu izbora, ne bi li ga na taj način spasili od odgovornosti za loš rezultat i činjenicu da je narod, davno, lopove i tajkune poslao u političku prošlost.

Terzić: Ponoš je uz najveće lopove i uništitelje srpske države

Originalni tekst