Ostojićeva ističe da je kao mlada pratila razne trendove i ishitreno radila stvari zbog kojih se sada kaje.

Da mogu da vratim vreme, nikada se ne bih tetovirala, kaže Kaja Ostojić (40)! Jedna od najatraktivnijih pevačica u mladosti podlegla je trendu i išarala je svoje telo, zbog čega se kasnije pokajala.

Foto: Informer

 

– Mladost, ludost… Skidam tetovažu koja mi se nalazi preko celih leđa. Nekada je to bio trend i ja sam ga kao i većina mladih devojaka slepo pratila. Sada, dok trpim bolove zbog uklanjanja, kajem se žestoko – kaže Kaja Ostojić za Informer i dodaje da je do sada imala više tretmana skidanja, ali se tetovaža i dalje nazire.

– Velika je i samim tim proces uklanjanja traje duže. Srećom, sada postoje laseri novijih generacija i pomoću njih je moguće obrisati greške prošlosti, ali ja uvek savetujem mlade devojke da pre tetoviranja dobro razmisle. Važno je da, ukoliko nisu sigurne, odgode šaranje za kasnije. Takođe, da odaberu neku manju tetovažu i na onom mestu na kojem se to neće videti ili će bar moći da je sakriju kada dođu u neke zrelije godine – objašnjava atraktivna brineta.

Foto: Instagram printscreen

 

I dok sa jedne strane skida stare, Kaja je prošle nedelje stavila dve nove tetovaže! Jednu posvećenu ćerki Nikolini, tačnije njen datum rođenja, a drugu u čast životnog partnera.

– Istetovirala sam i datum kada smo moj verenik Miloš i ja otpočeli vezu i to je nešto zbog čega nikada neću zažaliti. Uz samo nama bitan dan stavila sam crno srce i bubamaru, a ona se nalazi ispod mojih grudi. Intimna je, mala, diskretna, ali najvažnija od svih dosadašnjih tetovaža na mom telu. Osim što je hrabar, srčan i pametan, Miloš je ljubav mog života i zaslužuje sve, a tetovaža je samo mali znak moje ljubavi prema njemu – rekla je Kaja, pa dodala da je i on učinio isto. 

Foto: printscreen instagram

 

– Miloš je na šaci desne ruke istetovirao naš datum, uz koji je ispisao i naša imena. Mogu samo da zamislim kakve je bolove pretrpeo jer je tu koža najtanja i najosetljivija, ali zato on i jeste moj životni izbor! – rekla je zaljubljena Kaja.

Podsetimo, Ostojićeva i njen emotivni partner, grafički dizajner, poznaju se 16 godina, ali su tek u martu ove godine shvatili da su suđeni jedno drugo. Nakon samo nekoliko dana otpočeli su zajednički život, a onda je usledio i verenički prsten. Svoju ljubav krunisaće brakom krajem ovog leta, a sam čin venčanja biće intiman i samo za članove njihovih porodica, kumove i najbliže prijatelje. Kaja je nedavno otkrila i kako će izgledati tog dana:

– I Miloš i ja ćemo biti u crnom, a takva će nam biti i torta i dekoracija. Dres kod će takođe biti u toj boji jer je to naša omiljena boja, a ima i svoju simboliku.

Foto: ATA Images

 

Briše bore i prkosi gravitaciji

Kaja Ostojić, prema mišljenju većine ljudi, izgleda bolje nego pre 20 godina! Pevačica ne krije da vodi zdrav život, da se hrani balansirano i da svakodnevno naporno trenira, ali i da redovno posećuje salone lepote, te da upražnjava i neinvazivne tretmane za podmlađivanje. 

– Botoks, hijaluron, PRP tretmani i mezoterapija trebalo bi da se svrstaju u ličnu higijenu. Kao prvo, bezbolni su i kratko traju, a efekat je momentalan. Takođe, lako su dostupni svima, jer to nije više ni tako skupo. Nedavno sam zategla i kapke i presrećna sam kako je to sve ispalo. Osim što me je podmladilo, otvorilo mi je oči i savetujem svim ženama koje pređu četrdesetu da razmisle o tome – rekla je iskreno Kaja za Informer.

Đina Džinović sve oprostila majci! Harisova naslednica otkrila kako provodi vreme sa Melinom (FOTO)

sledeća vest

TV

Ućutaše teški mitraljezi, Čiča Dražo izdaše Englezi! Kolektivni Zapad imao za cilj uništenje moćne Rusije i jake Srbije! Provokacije ne jenjavaju! Zapad označava Vučića i Srbiju kao glavne negativce u regionu! (VIDEO) Ruska tehnologija nedostižna za Zapad! NATO razmešta nuklearke, a Putin samo treba da pritisne dugme (VIDEO)

Live TV

Ruska tehnologija nedostižna za Zapad! NATO razmešta nuklearke, a Putin samo treba da pritisne dugme (VIDEO)

U novom izdanju emisije Rat uživo, o žarištima u Ukrajini i pojasu Gaze, ali i o mogućem nuklearnom sukobu Rusije i Zapada, govorili su gosti Dragoljub Kojčić, politički filozof, pukovnik u penziji Miroslav Španović, Danijel Simić, novinar i ratni reporter, Milutin Ilić, geopolitički analitičar i Dževad Galijašević, stručnjak za bezbednost.

Zapad ne shvata da Putin za tri dana može da reši celu Evropu! NATO živi u simulaciji, a Makron glumi Napoleona! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst