Folker je otkrio da sa suprugom preferira seks posle ručka, ali i da ga ta fizička aktivnost „spašava“ kako ne bi ponovo nabacio višak kilograma.

Darko Lazić u avgustu prošle godine venčao se Katarinom, devojkom iz mladosti, a sada je otkrio da uveliko rade na prinovi.

Takođe, istakao je i da ga ta fizička aktivnost „spašava“ da opet ne nabaci kilažu, s obzirom na to da trenutno pravi pauzu sa treninzima.

– Kaća i ja volimo da vodimo ljubav posle ručka. Već sam pričao da bih voleo da imam desetoro dece, to mi je negde i cilj. Stao sam na nekoliko, ali i to će uskoro da se promeni. Ona ima neke svoje planove, pa polako, gledamo da sve lepo uklopimo – rekao je Lazić za Srpski telegraf.

Foto: ATA Images

 

Inače, Darko je došao u žiži javnosti kada je nedavno ispričao da je do danas spavao sa oko 300 žena. Navodno je plaćao i prostitutke kada je s kolegama bio na tezgama po inostranstvu, ali se nije libio da priča javno i o tome.

– Čovek koji nije platio seks s prostitutkom za mene nije baš sav svoj! Svaki normalan muškarac je probao sve i svašta. Spavao sam i sa crnkinjama i baš su dobre u krevetu. Drugi ja smo bili u grupnjaku sa 15 žena odjednom! Svašta sam radio posle svojih nastupa, više se i ne sećam – kaže folker i dodaje:

Foto: E-Stock

 

– Bio sam lud. To je daleka prošlost i više to ne radim. Ranije sam bio sa prostitutkama, a sada imam ženu koju volim. Bitno je da se čovek nekako iživi u mladosti i onda nekako, kad i dođete u neke zrelije godine i imate više iskustva, sve dođe lepo na svoje da mesto i više niste pomahnitali.

Toni Bijelić usred razvoda objavio fotku crnokose seks-bombe: Obratio joj se posebnim rečima (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst