MANESTER junajted ponovo je razoarao svoje navijae. „Crveni avoli“ prekinuli su seriju od etiri vezana trijumda u Premijer ligi, poto su poraeni od Fulama na „Old Trafordu“ sa 1:2.

:

FOTO: Tanjug/AP

Nije mogao Erik ten Hag da rauna na Rasmusa Hojlunda koji u poslednje vreme igra sjajno. Njega je zamenio mladi Omari Forson koji je igrao u prvom poluvremenu, ali nije mnogo pokazao.

Golova u prvom poluvremenu nije bilo u prvih 45 minuta, ali moglo je da ih bude, no anse nisu koristili Diogo Dalo na jednoj, odnosno Rodrigo Munjiz i Andreas Pereira na drugoj strani.

Oekivalo se da Junajted doda gas u nastavku i krene po sva tri boda. Umesto toga u 65. minutu Kelvin Bejsi je okirao sve na „Old Trafordu“.

Ipak, domain je uspeo nekako da poravna rezultat. Igrao se 89. minut kada je Hari Megvajer doneo izjednaenje domaem timu. Poto je me bio produen za devet minuta bilo je dovoljno vremena da „crveni avoli“ naprave preokret, ali umesto toga usledio je ok.

Aleks Ivobi je u 97. minutu postigao gol za Fulam i doneo drugi premijerligaki trijumf „kolibarima“ na poslednjih pet susreta.

Junajted je sada na estom mestu na tabeli sa 44 boda, dok je tim iz Londona na 12. mestu sa 32.

BONUS VIDEO: SPRETNO: Gol kojim je erif Endiaje pogurao Zvezdu ka pobedi nad ukarikim

BONUS SADRAJ

Knjiga o naem asu koja je izazvala veliku panju nosi naziv „Novak, pariske prie„. Proite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada nevienim fotografijamapredstavljen je ivot slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poruite jo danas ovo remek-delo koje e vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporuujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vaim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst