NEKE stvari je teško preboleti, a to je na najbolji način pokazao nekadašnji NBA as koji je žestoko kritikovao Denver Nagetse i Nikolu Jokića.

ЈОКИЋ НИЈЕ ИМАО ПОЈМА: Легенда НБА жестоко испрозивала Денвер, поткачила и Николу (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Karmelo Entoni je promenio veliki broj klubova, u gotovo svima bio je među prvim, ako ne i prva zvezda… U Denver je stigao 2003. godine, bio je treći pik na NBA draftu, nastupao je u Koloradu sve do 2011. godine, a nosio je broj 15.

Nekadašnji reprezentativac SAD i možda jedan od najboljih košarkaša u NBA koji nije osvojio šampionski prsten otkrio je koliko mu je smetalo što Denver Nagetsi nisu povukli dres što je napustio klub, a u celu priču uvučen je Nikola Jokić.

– Jokić se ni kriv ni dužan našao u svemu tome. Tad nije imao pojma šta se dešava. Verovatno je rekao da bi mogao da nosi 15, da bi na taj način mogao da mi oda poštovanje. Ali, znam pozadinu svega toga. Dali su mu 15 kako bi pokušali da izbrišu sve što sam uradio u Denveru. Ranije sam mnogo razmišljao o tome, šta je bilo, bilo je – kaže ogorčeni Entoni pa nastavio:

– Kada su mu dali 15, pomislio sam: „Je*ote, šta se dešava? Stvarno su mu dali 15?“. Pokazali su nepoštovanje prema meni, iako nikad ništa loše nisam uradio niti rekao protiv njih – poručuje Karmelo.

Inače, treba istaći da je pre Jokića broj 15 nosio i Entoni Rendolf. Da bi ga potom preuzeo Nikola Jokić. Koji je draftovan u drugoj rundi, te je malo ko  mogao da očekuje u tom periodu da će zaseniti Karmela Entonija, a još manje da će postati najbolji igrač u istoriji tima.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst