Najbolji savjet koji mogu da dam ženama kad je riječ o muškarcima koji ih ne vole i ne poštuju, koji se precjenjuju, otimaju i ku**obećaju, glume je*a*e i ludilo, jeste – pustite ga da ide, da us**e život nekoj drugoj.

Ovo su riječi Jelene Karleuše, a osvanule se na njenom Instagram profilu.

Slučajno ili namjerno, baš nakon što je objavljeno da se njena prijateljica Dragana Mirković razvodi poslije 24 godine.

Ovaj slučaj je probudio zvijer u JK.

“Nisam razgovarala sa nekom ženom u posljednje vrijeme, a da je bila sretna. Problem? Muškarac. Nisam čula za sretnu vezu. Problem? Muškarac koji se ponaša kao kreten. Nisam čula da je nešto opstalo, a da se žena nije ludački mučila i žrtvovala da održi. Koji je bre vama muškarci ku*a*? Samo znate da gledate svoju gu**cu, da pravite sra*ja, da pijete, da glumite napaljene majmune na tuđoj lijani, da vrijeđate i omalovažavate žene, samoživi, umišljeni da žene postoje da vam peru, peglaju, kuvaju, čiste, p**e, glume psihijatre, dadilje, maserke, garderoberke za vaše pobacane stvari i prijave čarape! Pa, pitam: Koji vam je, bre, više ku*a*”, napisala je razočarana pjevačica.

Nije se zaustavila na tome.

Imala je još dosta toga da poruči muškarcima.

“Kada žena hoće malo pažnje, onda je smaračica, kad se sređuje onda je ku**a, kad se ne sređuje, onda je svaka druga bolja, kad vam provjerava telefon onda je psiho, kad plače ne znate da porazgovarate, nego kao neki orangutani ispuštate glupe zvukove. Kad hoće da joj kupite je*eni poklon onda je sponzoruša…”, dodala je JK.

Bilo je još dosta oštrih rečenica, uz sočne uvrede.

Podsjetimo, JK je takođe u fazi razvoda od Duška Tošića.

(Express / CDM)

Originalni tekst