Marko Janjušević Janjuš večeras je gost u kod Ognjena Amidžića u emisiji „Amidži Šou“.

Janjuš je zbog emisije napustio rijaliti, a onda je kod Ognjena pričao o smrti brata Mihaila Janjuševića, koji je izvršio samoubistvo u stanu u kojem je živeo.

– Obratio bih se mojoj porodici da ne brinu, ja se borim i boriću se i ja sam rođen da se borim. Ja se kroz život borim sa svim i svačim sam se borio. Sa 17 godina sam otišao od kuće, do današenjeg dana se borim sam – rekao je Janjuš na početku pa nastavio.

Foto: printscreen

 

– Lakše mi je ovde nego da sam napolju, tamo bih više razmišljao, tamo ne mogu da se opustim, ometa te sve sa svih strana. Mnogo je teško. Ne znam zbog čega je Mihailo izvršio samoubistvo. Mogu samo da se nagađaju neke stvari. Jedino je neki prebačaj u pitanju, niko nema nikakvu predstavu. Sve je nejasno i meni i mojima. Ja sam bio najluđi, od mene se očekivalo da ću svašta raditi. Od mene se sve očekivalo, kao i to. Ali od njega to niko nije očekivao. Moji majka i otac nikada ne bi pomislili da bi on to mogao da uradi – rekao je Janjuš u emisiji „Amidži šou“.

Foto: printscreen

 

Janjuš je otkrio kada je poslednji put video brata.

– Ja se nikada nisam posvađao sa njim, nisam mu uputio nijednu ružnu reč. Sa mlađim bratom Borisom sam imao svađa iako se volimo najviše. Sa Mihailom se nikada nisam posvađao. Ja sam bio odvojen, bio sam odvojen i od ćerke zbog rijalitija. Videli smo se poslednji put kod tetke prošle godine, ja sam posle toga otišao na more, pa za Nemačku, pa u rijaliti. Putevi su nam se razišli. Ništa mi nije pričao, ne znam da li je doživeo internet nasilje. Niko nije znao da li mu se nešto dešavalo, čak ni najbolji prijatelji, ni roditelji – nastavio je on.

Foto: printscreen

 

Janjuš se slomio kada su mu pustili slike njegovog brata Mihaila i njegove porodice.


sledeća vest

Originalni tekst