Pevaica Seka Aleksi dobila je nepristojnu ponudu od nepoznatog mukaraca, koji je poeleo da joj bude rob, a zatim sve objavila javno.

Muzika zvezda, Svetlana Seka Aleksipodelila je sa svojim pratiocima na drutvenoj mrei Iks ponudu koju je dobila od anonimnog mukarca, koji je izrazio elju da bude sluga popularnoj pevaici.

Foto: printscreen Tviter

– U Beogradu sam. Da li bi mi dozvolila da budem va lini sluga bez limita. Imam i slike. Diskretan sam 101%. 30 godina imam – napisao je ovaj mukarac.

– Sluga? Je l’ idete u prodavnicu? Na pijacu? – upitala je Seka, aon joj je poruio:

– Rob, sluga, sve to poelite, naravno.

Foto: ATA Images

– I posle mi kaite da nema plemenitih ljudi – naalila se pevaicauz ovu prepisku.

sledea vest

TV

Evropa je kolateralna teta amerikih interesa! Dok amerikanci naveliko trguju sa Rusima, Evropa grca zbog sankcija koje je morala da uvede! Razdor u porodici Navaljni! Da li je novac pozadina cele prie?

Live TV

Razdor u porodici Navaljni! Da li je novac pozadina cele prie?

Majka pokojnog opozicionara Alekseja Navaljnog uputila je teke rei udovici Juliji: „Ti si zla osobo, prezirem te. Nikada ga za dve godine nisi posetila“! Ove optube i razor u porodici Navaljnog su jedna od glavnih tema svih svetskih a i domaih medija. Na ovu temu u „Info jutru“ govorili su Milorad oi pukovnik i Drago Deli, novinar i publicista.

Napadnuti srpki povratnici na KiM! Opljakana domainstva, a Srbi ponovo u strahu! im su nanjuili krv poeli su da se dele i napadaju! Otkriveni detalji o raskolu pokreta

JO TV VESTI

Originalni tekst