SRBIJA se predstavila u prvom meču na Evropskom prvenstvo u izdanju kako niko nije očekivao. „Orlovi“ su igrali na gol manje, za razliku od nekih prethodnih takmičenja, i pokazali konačno da su takmičarska ekipe.

ХРВАТИ У ЧУДУ! Комшије своју бруку и прљав веш перу у српском дворишту

FOTO: Tanjug/AP

Nije bilo onog klasičnog Piksijevog juriša, koji je znao da nam se vrati kao bumerang. Minimalan poraz od glavnog favorita daje opttimizam pred nastavak EURO 2024. Ipak, ima i onih kojima se nije svidela ova Srbija. Naravno, reč je o Hrvatima, koji svoj „prljav veš“ i bruku peru u našem dvorištu. 

Mario Cvitanović, bivši fudbaler i trener Dinama i stručni konsultant na HRT-u, oštro je kritikovao igrače Engleske i Srbije posle utakmice ove dve reprezentacije na Euru.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Čuveni Hrvat udario je po svim pojedincima ovog susreta i rekao sledeće:

– Ovo je bila najlošija utakmica koju smo videli na Evropskom prvenstvu. Bez jasne ideje, ritma, kreativnosti, želje da se igra fudbal. Podatak da je Kejn imao jedan dodir s loptom u prvom poluvremenu sve govori o igri Engleske. Srbija do ulaska Mladenovića nije imala sprint u prazan prostor. Srbija u prvom poluvremenu jako malo pokazala. Bili su nepovezani, delovali su bezidejno. Videli smo kako Piksi na klupi komentariše sa pomoćnicima neke stvari koje nemaju veze sa fudbalom. S druge strane, kad Engleskoj ide loše, Sautgejt sedi na klupi. Utakmica je bila za dve klase ispod meča između Slovenije i Danske – rekao je on.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Definitivno su Hrvati u čudu što je Srbija bila tvrd orah Englezima, što se ne može reći za njih protiv Španaca, gde su oni ličili na nekadašnje „orlove“, stvarali šanse i primali golove. Zato, komšije, držite se vi svog dvorišta. 

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija – Bugarska u Leskovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst