Da biste saznali gde ste rangirani i u kojoj vrsti humora se ističete, pogledajte listu – oni su rangirani od najsmešnijeg do najmanje smešnog horoskopskog znaka

Svaki horoskopski znak ima svoj jedinstveni smisao za humor. Nekima se čini da su rođeni da nasmeju druge, ali činjenica je da duhovitost ima mnogo ‘lica’ i dolazi u više različitih oblika – od zajedljivih i prostodušnih do zaista urnebesnih.

Ovan 

Ovnovi su poznati po svojoj energiji i spontanosti, što se često prenosi i na njihov smisao za humor. Vole brze i domišljate šale i često su u središtu pažnje na zabavama.

Foto: Shutterstock

 

Blizanci 

Blizanci su inteligentni i veoma komunikativni, što ih čini majstorima za brze doskočice i verbalne igre. Njihov smisao za humor je često inteligentan i pronicljiv.

Lav 

Lavovi takođe vole da budu u centru pažnje i često koriste svoj šarm i harizmu kako bi nasmejali druge. Njihov smisao za humor je pomalo egocentričan, ali uvek zabavan.

Vaga

Vage su sklone sofisticiranom i suptilnom smislu za humor. Vole duhovite komentare i sarkastične opaske, ali uvek sa stilom.

Foto: Freepik.com

 

Strelac

Strelčevi su avanturistički nastrojeni i vole humor koji je ekscentričan i nekonvencionalan. Njihove šale su često originalne i neočekivane.

Vodolija 

Vodolije vole humor koji ide van uobičajenih šablona i očekivanja. Njihove šale su često filozofske i duboko promišljene, ali uvek originalne.

Najtačniji nedeljni horoskop od 15. do 22. aprila! Ovnovima strastvena romansa, Blizanci zatrpani problemima, a evo koga očekuje poziv iz prošlosti

sledeća vest

Hronika

Dankina majka očekuje sina! Ovi monstrumi su zavili Srbiju u crno! Mučki ubijali nevinu decu bez trunke kajanja

Hronika

Ovi monstrumi su zavili Srbiju u crno! Mučki ubijali nevinu decu bez trunke kajanja

Potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić iz Bora ušla je u 20. dan, ali zasad još nema nikakvih konkretnih tragova koji bi istražitelje odveli do tela. Policija na terenu nastavlja da pretražuje svaki rejon na kom postoji makar i najmanja mogućnost da se nalazi Dankino telo, a ponovo se pretražuju čak i one lokacije koje su jednom već kontrolisane kako bi se izbegla svaka mogućnost da je nešto promaklo.

Belivuk i Miljković došli glave policajcu Lazoviću i tužiocu Katniću! Skinuli im zabranu ulaska u Crnu Goru, pa oni počinili dva ubistva! Starac silovao tinejdžerku! Horor u Pančevu

Hronika

Starac silovao tinejdžerku! Horor u Pančevu

Više javno tužilaštvo u Pančevu donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog J.Z. (67) sa prebivalištem u Banatskom Novom Selu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo silovanje.

Originalni tekst