Evropska fudbalska unija (UEFA) pokrenula je postupak protiv albanskog „novinara“ i provokatora Arlinda Sadikua!

ХИТНА РЕАКЦИЈА УЕФА! Ево шта ће се десити са албанским провокатором, Србија му дошла главе

FOTO: Printskrin/Instagram/Arlindsadiku89

Na Radio-televiziji Srbije potvrđeno je kako UEFA istražuje sve činjenice ovog nemilog događaja, a epilog će biti poznat uskoro.

Naime, novinaru koji je provocirao Srbe biće uskoro oduzeta akreditacija i moraće da leti sa Evropskog prvenstva.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Podsećanja radi, Arlind Sadiku dospeo je u centar pažnje javnosti kada je na sraman način provocirao srpske navijače na utakmici protiv Engleske.

Sadiku je pokazivao dvoglavog orla rukama ka tribini s našim navijačima, a posle protestne note koju je FSS poslao u UEFA, provokator se našao pod istragom.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Nesrećni Sadiku je u međuvremenu najavio da bi FS lažne države Kosovo, koristeći njegove snimke, mogao i da tuži Fudbalski savez Srbije i državu Srbiju, ali pre toga će izgleda on morati da napusti EURO 2024.

Bonus video: TUČA NAVIJAČA NA EURO 2024: Albanci napali srpske navijače, ali kada se čulo „Juriš!“ – nisu se dobro proveli

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst