Jelena Teodorova oglasila se za Informer nakon stravičnih pretnji koje je dobila od bivšeg partnera, nekadašnjeg učesnika „Velikog brata“.

Transrodna osoba Jelena Teodorova prijavila je za nasilje Antala Skendžića, nakon čega je od nekadašnjeg učesnika rijaliti programa „Veliki brat“ dobila stravične pretnje u posed kojih je Informer došao.

Antal, inače osuđivan za svirepo ubistvo majke nožem u srce, pretio je Jeleni da će je žrtvovati kao kokošku, po starodnevnim ritualima plemena Maja, nakon čega se ona obratila nadležnim organima. 

Foto: Privatna arhiva

Jelena Teodorova

Ovim povodom, kontaktirali smo Teodorovu, koja je detaljnije progovorila o paklu kroz koji je prošla sa bivšim partnerom. 

Ostavila sam Antala pre mesec dana. Dobila sam nasledstvo od majke koja je preminula i vratila se u selo Ašanja, gde sada živim sa ujakom. U vezi sam prolazila kroz pakao sa njim, a prolazim ga i sada. Maltretirao me je fizički. Krvnički me je šamarao i gušio. Tukao me je i prutom. Na svaki mogući način me je maltretirao. Fizički me je eskploatisao i terao me da se bavim prostitucijom, iako sam sa tim prestala. Više se i ne šminkam. Živim normalnim životom i radim kao poslovođa u jednom marketu – priča Jelena, pa nastavlja:

Foto: Društvene mreže

 

– Stravične pretnje su počele kada sam rekla da se selim i da ga ostavljam. Poludeo je. Govorio je da će me sahraniti pored mrtve majke. Prijavila sam ga policiji i postoji zapisnik. Bojim se za sebe. Uplašena sam za svoj život. Na sve to, ne mogu da tvrdim da je on jer nisam videla, ali nekoliko puta sam poslednjih dana videla i otvorenu kapiju dvorišta – završava Jelena Teodorova za Informer.

Podsetimo, Antal Skendžić bio je učesnik rijaliti programa „Veliki brat“, a 2007. godine svirepo je ubio majku Rozaliju, usmrtivši je na kućnom pragu ubodom nožem, direktno u srce.

Na suđenju je ustanovljeno da je Skendžić u momentu ubistva bio svestan šta je uradio i da je njegova uračunljivost bila nebitno smanjena. Skendžić je pušten koju godinu ranije iz zatvora, a krov nad glavom mu je obezbedila baka, koju je maltretirao i kojoj je 2014., takođe, pretio smrću.

Foto: Društvene mreže

 

Inače, Antal je pretnje smrću uputio i bivšem dečku Danielu Dženiju Pinteru, njegovim roditeljima i sestri Andrei, zbog čega je Pinter svojevremeno pobegao u Nemačku. Daniel Pinter je transrodna osoba i bio je u vezi sa Skendžićem, a prema izjavama koje je tada davao za medije, ozbiljni problemi su počeli nakon raskida.
 

sledeća vest

Srbija

Ljubovija se digla na noge! Svim snagama za Igora! I sportisti, muzičari, profesori... Gas, gas! Ivana, Stana, Jovana, Jelena...Mogu sve!

Moćne Nišlijke

Gas, gas! Ivana, Stana, Jovana, Jelena…Mogu sve!

Niška opština Medijana tradicionalno povodom Osmog marta ugostila je Nišlijke koje se bave specifičnim zanimanjima. Tako su se u društvu našle Ivana, vozač autobusa, Stana, menadžer firme za obezbeđenje, Vaska i Milica, građevinari, policajka Jovana i dve Jelene, kapetan Vojske Srbije i otpravnica vozova…

Žene u akciji! Njih dve kreću u biznis! Prave kuće od temelja! Tamara je u petom mesecu trudnoće i radi u rudniku! Šlem je šlem, i za žene i za muškarce! Viđate ih svakog dana! Tihe su i vredne i rade za vaš grad!

Originalni tekst