Pevač Filari ponovo je okušao sreću na ovogodišnjem festivalu „Pesma za Evroviziju“, a nakon što je ispao u polufinalnoj večeri izrazio je veliko nezadovoljstvo, te istakao da smatra da je izbačen zato što su članovi žirija, među kojima je bila Goca Tržan, homofobi.

Pevač Filip Marinkov, poznatiji kao Filari, ostavio je veliki utisak na ovogodišnjem izboru za predstavnika na „Evroviziji“, kada se na sceni pojavio u venčanici. Iako je sebi predviđao dobar plasman, ipak nije uspeo da se plasira u veliko finale, kako kaže, lošim glasanjem žirija koji su mu dali nula poena, a među kojima je bila pevačica Goca Tržan. Pevač je, takođe, istakao da smatra da je ocenjivanju presudilo to što su članovi žirija homofobi, te da nisu razumeli poentu njegove pesme i nastupa.

Foto: ATA Images

 

Sada je Goca Tržan, gostujući u jednoj emisiji, iznela svoj stav o celoj situaciji, i odgovorila mladom pevaču, koji kaže da glasanje nije fer:

Foto: Masha Bandjur

 

– Užasno koliko nije fer. Kupi šlem sine, svet nije fer. Znaš šta, mi smo svi zaista, svima dali podjednake šanse i bila je varijanta, ajde ovo da čujemo, ako je dobro, dajemo mu glas. Međutim, mi smo zaista svi vrlo homogeno glasali, što znači da ne radi se tu o nečemu što bi moglo da se podvede pod nije fer, nego možda nisi bio dovoljno dobar. Ja ne mogu da glasam za utisak, ja hoću da glasam za pevače. Ja hoću da nagradim nekoga ko stvarno sjajno peva – rekla je Goca, pa se osvrnula na Filipove navode da je homofob:

Foto: Masha Bandjur

 

– Za mene to ne može da se kaže! Tako bi mogao i Dušan Kurtić da me nazove rasistom zato što mu nisam dala 12 bodova, a peva čovek kao zmaj. Ne bih ja to stvarno da previše komentarišem. Kad ga budem videla objasniću mu lično. Mislim da je to mnogo bolje – rekla je pevačica za Kurir.

sledeća vest

Izbori 2024

U laži su kratke noge! Kovinci demantovali Mariniku Tepić: Propala još jedna laž opozicije! Izmišlljaju da je SNS doveo fantome u Zrenjanin, a danas ih je 8.533 manje nego u njihovo vreme! Skupština nastavila rad! Brnabić: Kako vas nije sramota da u Skupštini Srbije pričate ono što govori Aljbin Kurti?! Razbijena glava jedne žene, mučki, sa leđa u centru grada nije dovoljna! Nastavlja se kampanja maltertiranja I drugog dana sednice nasilje i cirkus opozicije! Miki Aleksić pokušao da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura đilasovaca!

Izbori 2024

I drugog dana sednice nasilje i cirkus opozicije! Miki Aleksić pokušao da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura đilasovaca!

U Skupštini Srbije danas je danas nastavljena rasprava o izboru predsednika parlamenta. Poslanici Skupštine Srbije raspravljali su u ponedeljak o predlogu, koji je obrazlagao šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov, da predsednik Skupštine Srbije bude potpredsednica SNS Ana Brnabić. Taj predlog podržale su Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Savez vojvođanskih Mađara, Jedinstvena Srbija, Pokret ujedinjenih penzionera Srbije, dok su se protiv izjasnile Srbija protiv nasilja, Nova Demokratska stranka Srbije, Mi glas iz naroda dr Branislav Nestorović i Mi glas iz naroda.

Originalni tekst