Voditeljka i urednica Dnevnika na RTS-u, Milica Nedić, jedno je od najprepoznatljivijih i najomiljenih TV lica u zemlji, a iako je godinama gledamo preko malih ekrana o njenom privatnom životu gotovo ništa se ne zna.

Nikada poznata voditeljka nije želela da se eksponira mimo svog posla koji obavlja na vrhunskom nivou, pa tako o članovima njene porodice poneki detalj možemo doznati samo putem društvenih mreža, posebno Instagrama gde je i te kako aktivna.

Foto: Instagram

 

Preko iste ona odaje potpuo drugačiji utisak od onog na koji smo od nje navikli dok nam saopštava najnovije vesti, pa bi se reklo da je van kamera dosta opuštenija, a primerno je i da je pravi porodični tip. Sin i muž Milice Nedić njen su centar sveta, a malo ko zna ko su i kako oni izgledaju.

Milica je u skladnom braku sa Milanom Nedićem dugogodišnjem direktoru Radio Beograda. 

Foto: printscreen

 

– Mnogo naučenog u poslu dugujem suprugu Milanu. Volim da čujem njegove pohvale o svom radu, mada su mi draže kritike. Sa svakim novim danom učim i od sina Nikole, perspektivnog, obrazovanog i ambicioznog studenta, koji je prava riznica mudrosti, duhovitosti i mladalačke snage koja daje onu najvažniju, životnu. Bez njihovog, i ogromnog razumevanja roditelja, brata i prijatelja, ja ne bih bila ja – istakla je Milica svojevremeno za domaće medije.

Foto: printscreen

 

Jednom prilikom je za penzija.org otkrila da je u odličnim odnosima sa Milanovom naslednicom iz prethodnog braka.

Foto: printscreen

 

– Ponosim se Nikolom i njegovom sestrom Anom, Milanovom ćerkom iz prvog braka. Nikola je student, ozbiljan i ambiciozan mlad čovek, izuzetnog obrazovanja za svoje godine, koje sve više usavršava. Uspešno polaže ispite, odlično govori nekoliko jezika, voli poeziju, čita romane, istorija ga mnogo zanima i zna je natprosečno. Dok su roditelji prevashodno usredsređeni na vesti, njega knjiga uspavljuje i budi. I to više žanrova istovremeno. Disciplinovan je, precizan, odgovoran. Za sebe u šali kaže da je „uspešni poliglota, atleta, esteta, poeta“ – istakla je Milica.

sledeća vest

Originalni tekst