FUDBALERI Fenerbahea u 27. kolu turske Superlige isprva nisu opravdali oekivanja svojih pristalica – gubili su od petoplasirane Kaimpase, ali su na kraju ipak trijumfovali, i to u dramatinoj zavrnici.

:       ,   ,   96.  ()

Alex Nicodim / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Duan Tadi bio je starter u ekipi „Fenera“, koja se od samog poetka nala u problemima – rival joj nije davao da „die“, a oba takmaca imala su do velikog po est uteva, mahom nepreciznih.

Kada je defanzivac Kaimpase, pozajmljeni igra Troa, Porozo, dao gol za 0:1 u 58. minutu…

… inilo se, usled nedovoljno dobre igre domaina, da e on teko uspeti da, makar privremeno, prestigne Galatasaraj na elu tabele.

No, preokret se ipak desio.

I to kako…

Najpre je majstorski slobodan udarac u 64. minutu izveo Mert Hakan Janda, poslavi loptu preko ivog zida u donji deo mree:

A onda je u 96. minutu Batsuai izveo penal, za koji e rivali „Fenera“ sigurno smatrati da je prestrogo dosuen.

Iako je golman Kaimpase, Janar, odbraniotaj udarac Belgijanca koji je u drugom poluvremenu odmenio Edina Deka, Batsuai je pritrao odbijenoj lopti i hladnokrvno doneo izuzetno vaan trijumf domainu:

Usled ovog preokreta, Fenerbahe sada ima 70 bodova, jedan vie ali i utakmicu vie od drugopasiranog Galatasaraja, koji tek treba da odigra utakmicu sa sedmoplasiranim Antalijasporom.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 hramova fudbala

BONUS SADRAJ

Knjiga o naem asu koja je izazvala veliku panju nosi naziv „Novak, pariske prie„. Proite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada nevienim fotografijamapredstavljen je ivot slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poruite jo danas ovo remek-delo koje e vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporuujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vaim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst