Domai film koji svi ekaju stie na velika platna!

Novo domae ostvarenje, reditelja Sinie Cvetia, Jorgovani moete premijerno pogledati u Cineplexx bioskopima od 29. februara.

Omiljeni glumaki par Sloboda Mialovi i Ivan Bosilji ovaj put igraju neoekivane uloge i rue sve stereotipe.

Oslepeli od bliceva i ogluveli od aplauza Katarina (Sloboda Mialovi) i Igor (Ivan Bosilji) se, iako nerazdvojni, dugo nisu ni uli ni videli, sve do dodele nagrada za najbolju seriju godine,gde e se cela ekipa okupiti. Tu se jasno vide i lice i nalije filmske i televizijske industrije u Srbiji danas, postae jasno da su njihovi ivoti vea melodrama od one koju su snimali.

U Cineplexx bioskope 29. februara stie i dugooekivani nastavak impresivne mitske avanture Dina: Drugi deo.

Adaptacija nauno-fantastinog klasika Frenka Herberta i nastavak velikog bioskopskog spektakla Dine okupljaju zvezdanu ekipu koju ine glavne uloge Timoti alame i Zendajazatim Rebeka Ferguson, Do Brolin, Ostin Batler, Florens Pju, Dejv Bautista, Kristofer Voken, Stiven. Mek Kinli Henderson, Lea Sidok, Stelan Skarsgard, arlot Rampling i Havijer Bardem.

Posle filma Dina koji je dobio samo izvrsne kritike, pogledajte njegov nastavak koji e se putati u svim Cineplexx bioskopima, kao i u IMAX formatu u Cineplexx Galerija Beograd bioskopu.

Od dogaaja u Cineplexx bioskopima vas oekuje sveana premijera porodinog filma Kung Fu Panda 4u subotu, 02. marta u 16:45 asova, u Cineplexx 4D Delta City bioskopu.

Pre projekcije vas oekuje face-painting radionica, kao i poklon posteri i kapice sa motivima glavnih likova.

Posetioce e pre projekcije pozdraviti deo glumake ekipe koja je dala glasove filmu.

U nedelju 3. marta, od 12 do 17 asova, ovaj film moete pogledati i na Family Night dogaaju sa kreativnim i face-painting radionicama uz poklon postere za sve maliane.

Kao i svake prve nedelje u mesecu, 3. marta vas oekuje i Cineplexx Specijal kada odabrane filmove moete pogledati po sjajnoj ceni od 300rsd.
Ovaj put su to naslovi: ivi i zdravi, Vonka, Kuce u operi, Pelar i Madam Veb.

Podseamo vas i da je 24. februara u Cineplexx bioskopima poeo 52. Meunarodni filmski festival FEST 2024. i trajae e do 3. marta.

Cena ulaznice za filmove u okviru FEST-a iznosi 600 dinara. Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx Galerija i Cineplexx UE Shopping Center bioskopa kao i putem aplikacije CineplexxRS.

Na redovnom repertoaru, pored novih naslova Jorgovani, Dina: Drugi deo i Kung Fu Panda 4, e se nai i romantina komedija Udar sree, koju moete pogledati i u sklopu ovogodinjeg FEST-a.

Vidimo se u Cineplexx bioskopima!

Post Views: 1

Originalni tekst