Dušan Kurtić osvojio je srca publike nakon pojavljivanja na ovogodišnjoj „Pesmi za Evroviziju“, a posle velikog finala napravio je human gest kako bi pomogao ugroženima, a u svemu mu je pomogao naš poznati voditelj.

Pevač Dušan Kurtić poželeo je da predstavlja našu zemlju na najvećem muzičkom događaju u Evropi „Evroviziji“ sa numerom „Zbog tebe živim“, a iako nije uspeo u svojoj nameri, pesma je postigla veliki uspeh.

Foto: Miloš Rafailović

 

Ono što je posebno privuklo pažnju publike bio je Dušanov stajling, tačnije prsluk-pancir, te je imao dosta ponuda da isti i proda.

Ipak, Kurtić je došao na ideju da prodajom prsluka učini human gest, te je tako stavio ovaj odevni predmet na licitaciju, a onaj ko najviše ponudi moći će da zadrži Dušanov pancir.

Foto: Miloš Rafailović

 

Pevač je tokom gostovanja u jednoj emisiji istakao da prsluk još uvek nije prodat, a da je najveću ponudu dao voditelj Boško Jakovljević:

Foto: ATA Images

 

– Pancir nije još prodat, ali je najveću sumu od 40.000 za sad dao Boško Jakovljević. Ideja za tu aukciju u humanitarne svrhe je nastala nakon što mi je neko na tviteru napisao: Pokloni mi pancir! Rekao sam Bošku da se spremi i da će pancir najverovatnije biti njegov.

sledeća vest

Izbori 2024

U laži su kratke noge! Kovinci demantovali Mariniku Tepić: Propala još jedna laž opozicije! Izmišlljaju da je SNS doveo fantome u Zrenjanin, a danas ih je 8.533 manje nego u njihovo vreme! Skupština nastavila rad! Brnabić: Kako vas nije sramota da u Skupštini Srbije pričate ono što govori Aljbin Kurti?! Razbijena glava jedne žene, mučki, sa leđa u centru grada nije dovoljna! Nastavlja se kampanja maltertiranja I drugog dana sednice nasilje i cirkus opozicije! Miki Aleksić pokušao da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura đilasovaca!

Izbori 2024

I drugog dana sednice nasilje i cirkus opozicije! Miki Aleksić pokušao da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura đilasovaca!

U Skupštini Srbije danas je danas nastavljena rasprava o izboru predsednika parlamenta. Poslanici Skupštine Srbije raspravljali su u ponedeljak o predlogu, koji je obrazlagao šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov, da predsednik Skupštine Srbije bude potpredsednica SNS Ana Brnabić. Taj predlog podržale su Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Savez vojvođanskih Mađara, Jedinstvena Srbija, Pokret ujedinjenih penzionera Srbije, dok su se protiv izjasnile Srbija protiv nasilja, Nova Demokratska stranka Srbije, Mi glas iz naroda dr Branislav Nestorović i Mi glas iz naroda.

Originalni tekst