Aleksandar Sofronijević Sofra i Kosana danas su se zakleli na večnu ljubav u Hramu Svetog Save, a mladoženja je odmah otkrio kako se oseća nakon što je izgovorio sudbonosno da.

Najuspešniji instrumentalista današnjice i najtraženiji umetnik na harmonici Aleksandar Sofronijević danas je izgovorio sudbonosno „da“ svojoj izabranici, doktorki medicine, Kosani Stišović.

Foto: Maša Banđur

 

– Bilo je fenomenalno, uživao sam. Bio je jedan sveštenik, hor je bio fantastičan. Drago mi je da sam video i svu svoju porodicu, rođake braću koji su došli s Kosova i Metohije mog devera Luku koji je bio uz nas – rekao je ushićeni mladoženja.

Na konstataciju da se oženio u jeku epidemije razvoda na estradi, Sofronijević je rekao.

Foto: Maša Banđur

 

– Nas je Bog blagoslovio. Mi se toliko volimo i poštujemo… Znali smo da ćemo jednog dana da se uzmemo. Presrećan sam jer sam našao srodnu dušu, što nije bilo lako. Ona je deo duše moje, a ja njene. Možda sam dugo čekao, da se oženim, ali vredelo je – rekao je Sofronijević pa pokazao „kartijer“ burmu iz Milana.

Posle venčanja mladoženja se kaže, ne oseća se drugačije, već mu je sve lepše.

Foto: Maša Banđur

 

– Sve je lepše, predivno, nema šta da se menja, to smo mi idemo dalje u život – rekao je Sofra sa osmehom.

Mladoženje je ispričao zanimljivu priču kako su se on i Kosana upoznali, više o tome pogledajte u snimku ispod.

Sofronijević stigao ispred Hrama: Mlada zablistala u venčanici koja krije posebnu priču, jedan detalj oduševio je sve (FOTO+VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst