Glavni urednik Informer televizije Dragan J. Vučićević, uputio je javno izvinjenje pobednici PZE, Teya Dori zbog upućenih reči u programu uživo.

U emisiji „Kolegijum“ koju svaki dan vodi Dragan J. Vučićević, iskoristio je priliku da uputi javno izvinjenje Teodori Pavlovskoj, poznatijoj kao Teya Dora, a izjavu glavnog urednika vam prenosimo u celosti:

Foto: printscreen

 

– Imam na početku ovog Kolegijuma potrebu i moralnu obavezu da vam nešto kažem. Izvinjavam se Teya Dori, pobednici PZE, zato što sam možda nju lično uvredio. Ako sam je uvredio, preterao, ja se izvinjavam. I ja možda mislim da sam preterao prema njoj lično. Zaista mi nije bila namera da je lično vređam. Ona je dete, može i meni da bude ćerka. U međuvremenu sam saznao da je ona i školovana muzičarka i da je završila Berkli, svaka joj čast. Nije problem lično u njoj, ne znam da li smo se razumeli, ali meni nije meta uopšte Teya Dora. Saznao sam i da je njena majka često naša sagovornica na televiziji i ja se i gospođi izvinjavam. Lično protiv nje ja nemam ništa – rekao je Dragan J. Vučićević.

U nastavku teksta možete pogledati video u kom se Vučićević javno izvinjava Teodori.

Zorja nakon PZE ogolila dušu:

sledeća vest

Originalni tekst