Vida Pavlović imala je tužnu sudbinu, a njen nekada topli dom treba da se sruši kako bi se na istom mestu podigla nova nekretnina.

Nakon dva razvoda braka, najveća tuga Vide Pavlović bila je ta što nije imala decu i nikad nije krila koliko joj je to teško padalo. Često je tugu utapala alkoholom, a na kraju joj se zdravstveno stanje naglo pogoršalo, te je u 60. godini iznenada i umrla. Sahranjena je u Futogu.

Njena kuća na beogradskoj opštini Voždovac bila je aktuelna u javnosti 2019. godine, kada se u njoj dogodilo ubistvo. Tada je jedan mladić usmrtio drugog, nakon što su pili cele noći, pisali su tada mediji.

Komšije su sada govorile o nekretnini koja je odavno trebalo da se sruši, kao i o pokojnoj Vidi.

Foto: Prntscreen

 

Tu je bilo više naslednika, godinama već nema nikog. Koliko ja znam, oni su se sporili zbog te imovine. Desilo se i to ubistvo pre nekoliko godina, to su izdavali, koliko se sećam, živeli su neki sezonski radnici. Otkad se to desilo, svi tu kuću zaobilaze u širokom luku. Po kraju se priča da je ukleta. Trebalo je da se ruši nekoliko puta do sada, ali je to odlagano. Poslednji put u martu, sad najavljuju za leto. Tu će nići zgrada. Verovatno su rešili taj spor, pa su dobili dozvolu. Srpska posla – ispričao je stariji gospodin.

Komšinica koja živi u kući preko puta Vidine evocirala je uspomenu na nju kao komšinicu.

Foto: Prntscreen

 

Tužna je Vidina sudbina. Nije sa Stevom imala dece, mnogo je zbog toga patila. Ja sam joj prva komšinica, kao što vidite, živim preko puta nje. Viđala sam je često, bila je jako prijatna žena. Imala je probleme sa alkoholom i visokim pritiskom, nije vodila računa o sebi, zbog toga je i otišla pre vremena – prisetila se komšinica, a zatim dodala:

Steva i ona su tu živeli godinama. Kada su se razveli, on je nastavio da tu živi sa njom u kući, ali svako u svom delu. Imali su dobru komunikaciju, nisu se svađali. To je mnogima tada bilo čudno, ali to je bila njihova odluka. Zajedno su i nastupali. Kasnije je on otišao od nje, ponovo se oženio, tako da je ona na kraju ostala sama.

Kako u ovom kraju još živi sećanje na Vidu, druga komšinica je ispričala da su kod pevačice u kuću redovno dolazile i druge legende narodne muzike, kao što su pokojni Šaban Šaulić i Cune Gojković, i da su svi u ulici imali besplatan koncert u kome su svi uživali.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Imali su tu u kući neki klub, mislim da se zvao „Romanitar“. Vida i Steva su vodili taj klub, bio je zatvorenog tipa i tu su se okupljali samo muzičari, za njihovu dušu. Imala sam mnoge prilike da vidim kroz prozor kada su dolazili. Sećam se pokojnog Šabana, Cuneta… Silne sam se muzike naslušala tu. Leti kad otvorim prozor, samo bruji. Pred kraj života je Vidi popustio glas, mogla je da otpeva samo nekoliko pesama – prisetila se ona.

Ceca provocirala Melinu Džinović?! Ražnatovićeva ovom pesmom isprozivala Harisovu bivšu? Njihova ćerka sve snimala (VIDEO)

sledeća vest

Vesti

Nebojša Bakarec: Organizovana kriminalna grupa na čelu sa Đilasom!

Kolumne

Nebojša Bakarec: Organizovana kriminalna grupa na čelu sa Đilasom!

Dragan Đilas je danas nastavio svoj sunovrat. Poslednjih dana je zaista psihički i mentalno popustio. Pre pet dana, u emisiji „Utiskak nedelje“ Đilas je naglas računao i napravio tri katastrofalne računske greške. Rekao je da on može da razgovara sa 30 građana na sat, za 10 sati to je 6 do 7 hiljada, rekao je Đilas! Dete u drugom razredu osnovne škole zna da je 30×10=300, a ne 6 do 7 hiljada. Đilas je dalje naglas pogrešno računao – 7 hiljada dnevno, to je za godinu dana (365 dana) – 80 hiljada!?! 7000×365 nije 80.000, već 2.555.000! Đilas je svoj račun završio trećom greškom kada je rekao da 7 hiljada, puta 365 dana, tokom 10 godina, iznosi 800.000! 7000x365x10 nije 800.000 već 25.550.000! Đilas tvrdi da je završio mašinski fakultet. Kako je mogao da završi ovaj fakultet sa katastrofalnim znanjem matematike? Da ponovim, Đilas kaže da je 30 puta 10 jednako 6 do 7 hiljada!

Uznemireni su i Srbi i Bošnjaci! Vučić o incidentima u Novom Pazaru: 21 kamion ušao u Šestovo, deo naseljen Srbima Vučić odgovorio Nataši Kandić: Mnogo sam srećan što ste sami istakli razliku između vas i mene Gledajte dokle taj bezobrazluk ide! Vučić o pozivu Kvinte: Video sam da neki pokušavaju da drže pridike Srbija će se suprostaviti NATO-u! Predsednik Vučić ima tri pitanja za Alijansu!

Originalni tekst