Kada su horoskopski znaci u pitanju, današnji dan će biti najviše fokusiran na polje ljubavi.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Dosta aktivnosti u ovoj sferi i raznih događaja. Biće vam teško da napravite pravi izbor. POSAO: Moguća dobit od svega što ima veze sa partnerskim poslovima i različitim sporovima. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BIK 

LJUBAV: Povoljan dan za ljubav, pogotovo za one pripadnike znaka koji žele romantično iskustvo bez obavezivanja. POSAO: Čuvajte se impulsivnog ulaganja, pogotovo ako baratate tuđim novcem. ZDRAVLJE: Odlično se osećate.

BLIZANCI 

LJUBAV: Osetićete potrebu da budete oštri na jeziku, što može da napravi problem između vas i partnera. POSAO: Bez većih problema ili promena u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

RAK

LJUBAV: Bićete pre svega zainteresovani za fizički kontakt sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Moguće je da ćete dobiti veći novac ili ostvariti zaradu, pogotovo ako se bavite logistikom. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shutterstock

ljubav

LAV 

LJUBAV: Bićete društveniji nego inače, stalno okruženi ljudima i to će stvoriti nove prilike u sferi ljubavi. POSAO: Sreća u partnerskom poslu i u vezi svih pravnih pitanja. ZDRAVLJE: Osetljivog ste zdravlja.

DEVICA 

LJUBAV: Bićete opterećeni problemima iz drugih sfera, zbog čega se nećete previše baviti svojim ljubavnim životom. POSAO: Moguć zastoj u prilivu novca ili neki pravni problemi. ZDRAVLJE: Slabo.

VAGA

LJUBAV: Izgleda da ćete biti raspoloženi za flert ali možda ne i ulazak u neku ozbiljniju vezu. POSAO: Mogući problem sa ljudima koji rade za vas. Impulsivno trošite novac. ZDRAVLJE: Odlično ćete se osećati.

ŠKORPION 

LJUBAV: Agresivniji ste u nastupu nego inače, što neke osobe privlači a nake odbija. POSAO: Moguće je da ćete dobiti veći novac, ako ne veći, ovo je svakako moment da dobijete nekakav novac. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Freepik.com

ljubav

STRELAC 

LJUBAV: Kontakt sa pristupačnim i privlačnim osobama. Lako ćete ostvariti kontakt i zbližiti se sa bilo kim ko vam se dopadne. POSAO: Mogući problemi sa nadređenima. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

JARAC 

LJUBAV: Trenutno vas ne interesuju mlaka osećanja, već želite da doživite ljubav koja će vas

transformisati. POSAO: Sreća u radu sa ženama ili u porodičnom biznisu. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

VODOLIJA 

LJUBAV: Dobra komunikacija. Lako ćete uspostaviti bliskost sa osobom koja vas interesuje. POSAO: Problemi administrativne prirode ili sa nadređenima. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.

RIBE 

LJUBAV: Bićete okupirani karijerom i nećete se mnogo baviti svojim ljubavnim životom. POSAO: Moguće je da će se pojaviti neka prilika koja će vas izvući iz problema, jer već dugo kuburite sa poslom. ZDRAVLJE: Solidno.


Neka vam je Bog u pomoći! 10 razloga koji dokazuju zašto su muškarci Lavovi pakleni za odnose

sledeća vest

Originalni tekst