Vage imaju priliku da upoznaju privlačnu osobu koja će pozitivno reagovati na njih.

Evo šta svaki horoskopski znak može da očekuje:

OVAN

LJUBAV: Bićete spremni da se zabavljate i vaša strastvenost će biti očigledna, što će privući mnoge. POSAO: Uspeh i dobit od posla u vezi s trgovinom i transportom. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK  

LJUBAV: Vaš ljubavni život će biti buran i moguće je da ćete izazvati skandal svojim ponašanjem. POSAO: Problemi u oblasti logistike i u administraciji. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI 

LJUBAV: Raspoloženi ste za ljubav, ali osoba koja vam se dopada možda nije. POSAO: Biće nekih pozitivnih promena i dešavanja, pogotovo ako se bavite umetnošću. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shutterstock

 

RAK 

LJUBAV: Pokušajte da provodite više vremena s partnerom, jer je sad posebno povoljan period za ljubav. POSAO: Možete imati manjih problema s kolegama. ZDRAVLJE: Stabilno.

LAV

 LJUBAV: U ovom periodu ćete imati više kontakata. Zbog toga će vam biti lakše da nađete prilike za romansu. POSAO: Izgleda da se neće desiti ništa od značaja. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA

LJUBAV: Ništa neće moći da ispuni vaša očekivanja, zbog čega ćete imati utisak da nema dobrih prilika. POSAO: Odličan period za sve koji se bave javnim zanimanjima. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shutterstock

 

VAGA 

LJUBAV: Imaćete prilike da upoznate privlačne osobe koje će pozitivno reagovati na vas. POSAO: Ništa novo se neće desiti na planu karijere. ZDRAVLJE: Napad migrene.

ŠKORPIJA

 LJUBAV: Dopašće vam se neko koga ćete upoznati na putu ili ko je stranac. Bićete optimistični u vezi s budućnošću. POSAO: Moguće su greške zbog pada koncentracije. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC 

LJUBAV: Imaćete prilike da upoznate dve mlađe osobe koje će vas zaintrigirati. POSAO: Moguć prekid radnog odnosa, otkaz. U najmanju ruku ćete želeti da nađete novi posao. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shutterstock

 

JARAC 

LJUBAV: Ne očekujte da se bilo šta bitno desi, ali ako ste već u vezi ili braku, uživaćete u pozitivnoj atmosferi. POSAO: Nije loše vreme za preuzimanje rizika. ZDRAVLJE: Uzimajte suplemente.

VODOLIJA

LJUBAV: Bolja komunikacija će vam pomoći da rešite problem u odnosu. POSAO: Ovo je povoljan period za finansije i možete dobiti novac od posla ili iz neočekivanog izvora. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE 

LJUBAV: Situacija u vašem ljubavnom životu će stagnirati, i to baš sad kad je sve krenulo u željenom pravcu. POSAO: Nema promena u ovoj sferi života. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

Sunce ulazi u Bika! 3 znaka neka se spreme za velike promene

sledeća vest

Originalni tekst