Od svih horoskopskih znakova, početak nove sedmice će biti najuspešniji za one rođene u horoskopskom znaku Strelca.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Mogući su napadi ljubomore, jer ćete se danas osećati nesigurno. POSAO: Naići ćete na prepreku koja će vas namučiti, ali nećete odustati, što će na kraju dati rezultate. ZDRAVLJE: Slabo. Prehlada i hroničan bol.

BIK

LJUBAV: Moguće je da ćete tajiti svoja osećanja prema nekome, ili ćete ući u tajnu vezu. POSAO: Stabilnost tokova novca, moguć i finansijski dobitak, ali nemojte se previše opuštati. ZDRAVLJE: Slabijeg ste zdravlja.

BLIZANCI 

LJUBAV: Nećete imati prilike da se bavite svojim ljubavnim životom. POSAO: Moguće je da ćete ući u partnerski posao, ili pak zajedno sa ljubavnim partnerom pokrenuti posao. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

RAK 

LJUBAV: Čućete glasine koje će vas navesti da posumnjate u osobu sa kojom ste. POSAO: Imaćete problema u odnosu sa nadređenom osobom. ZDRAVLJE: Može se desiti da uganete nogu ili zadobijete neku drugu vrstu povrede.

Foto: Shutterstock

ljubav

LAV 

LJUBAV: Moguće je da doživite ljubav na prvi pogled. Dobra komunikacija sa osobom koju volite. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa transportom. Postignut dogovor ili potpisan ugovor. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA 

LJUBAV: Danas ćete biti džangrizavi, zbog čega ćete sebi napraviti probleme u ljubavnom odnosu. POSAO: Moguće je da ćete dobiti dobru ponudu za posao. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA 

LJUBAV: Ako ste sami, moguće je da ćete sresti nekoga ko će vas u isto vreme privlačiti i  nervirati. POSAO: Rad u inostranstvu ili poslovanje sa inostranom firmom. ZDRAVLJE: Vrlo dobrog ste zdravlja.

ŠKORPION

LJUBAV: Vaše nesigurnosti će isplivati. To vama neće biti prijatno, ali može se ispostaviti kao dobro za vaš ljubavni žviot. POSAO: Moguće su kadrovske promene na poslu. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

Foto: Shutterstock

ljubav

STRELAC

LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u nekoga koga ste tek upoznali i to će vas iznenaditi. POSAO: Moguće promene u vezi posla, koje će biti stresne, ali koje će se pokazati kao pozitivne. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC 

LJUBAV: Imaćete prilike da komunicirate sa osobom koja vam se dopada, ali verovatno ništa više od toga. POSAO: Očekuje vas vrlo stresan dan, jer ćete imati brojne obaveze, koje će vas opteretiti. ZDRAVLJE: Osetljivog ste zdravlja.

VODOLIJA 

LJUBAV: Danas verovatno nećete imati mnogo šansi da doživite ljubav, ali je moguće da ćete imati prilike za flert. POSAO: Povoljna finansijska situacija, ali i impulsivno trošenje sredstava. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE 

LJUBAV: Moguće je da će vas privući neko ko nije dobra prilika za vas, jer nema iste poglede na svet. POSAO: Tenzija u odnosu sa nadređenima i bilo kavim figurama od autoriteta. ZDRAVLJE: Neuralgija ili zubobolja.

Jedno testo, mnoštvo opcija! Od ovog univerzalnog testa možete praviti i slane i slatke đakonije

sledeća vest

Originalni tekst