Pred nama je još jedan uzbudljiv astrološki dan, a saznajte kako su zvezde naklonjene vašem horoskopskom znaku.

OVAN

LJUBAV: Bićete orijentisani na druženje i slobodne, nedefinisane veze. POSAO: Kašnjenje i odlaganje u vezi sa finansijskim pitanjima, kao i u vezi sa partnerskim poslom i sklapanjem ugovora. ZDRAVLJE: Moguća povreda.

BIK

LJUBAV: Moguća je da će vam se dopasti neko s kim radite ili neko koga ćete upoznati preko posla. POSAO: Ako tražite novi posao, u ovom periodu ima šanse da ga nađete. ZDRAVLJE: Promenljivog ste zdravlja.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguće je da ćete doživeti kratku aferu na putovanju ili ćete se zainteresovati za nekoga koga ste tek upoznali. POSAO: Rad u grupi ili sa grupama ljudi će vam doneti izvestan uspeh. ZDRAVLJE: Dijareja.

RAK

LJUBAV: Danas ćete biti dobro raspoloženi. Moguće je da ćete praviti dugoročne planove sa izabranom osobom. POSAO: I dalje su moguće promene u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.

Foto: Shutterstock

 

LAV

LJUBAV: Više ste koncentrisani na neke druge oblasti života, ali to ne znači da nećete privući pažnju drugih. POSAO: Popularnost će vam porasti, pa je ovo povoljan dan za samoprezentaciju. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

DEVICA

LJUBAV: Moguć je flert sa nekim s kim radite, možda čak sa nekim ko vam je nadređen na poslu. POSAO: Uspeh u bilo kakvom poslu koji ima veze sa tehnikom i tehnologijom. Promena. ZDRAVLJE: Tegobe izazvane stresom.

VAGA

LJUBAV: Nepovoljna situacija u ovoj sferi, nestabilnost odnosa i moguć raskid onima koji su već u vezi. POSAO: Imaćete ozbiljnijih administrativnih ili logističkih problema. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Bićete nezadovoljni trenutnom situacijom i moguće je da napravite neki pogrešan potez iz frustracije. POSAO: Trend promene i nestabilnosti se nastavlja. ZDRAVLJE: Moguć iznenadni bol.

STRELAC

LJUBAV: U ovom periodu vam je najuzbudljivije ono što je novo i sveže. Povoljan period samo za one koji su slobodni i traže novu ljubav. POSAO: Možda ćete pokrenuti sopstveni biznis. ZDRAVLJE: Slabije.

Foto: Shuterstock

 

JARAC

LJUBAV: Moguće je da preko nekog člana porodice upoznate osobu koja će vam se dopasti. POSAO: Problemi u procesu rada. Imaćete previše posla, što će izazvati zamor. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

VODOLIJA

LJUBAV: Povoljan dan za one koji su već u vezi. Ostalima se verovatno ništa bitno neće desiti. POSAO: Bez promena u ovoj sferi života. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE

LJUBAV: Lako ćete ostvariti komunikaciju sa osobom koja vam se dopada, ali ne i emotivnu bliskost. POSAO: Uspeh u oblasti trgovine, transporta i komunikacija. ZDRAVLJE: Stabilnog ste zdravlja.

3 znaka koji imaju najmanje smisla za humor! Oni ne znaju šta je šala

sledeća vest

Originalni tekst