Od svih horoskopskih znakova, uprkos retrogradnom Merkuru, Blizanci će imati najuspešniji dan, na svim životnim poljima.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Upoznaćete nekog ko će vas potpuno osvojiti, a sami ćete privlačiti pažnju gde god da se pojavite. POSAO: Ući ćete u partnerski posao. ZDRAVLJE: Glavobolja.

BIK

LJUBAV: Ovo nije idealno vreme da nađete pravu osobu, ali uprkos tome, dobro ćete se zabavljati. POSAO: Imaćete prilike da se bavite nečim kreativnim, lepotom i umetnošću. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI

LJUBAV: Bićete otvoreni, komunikativni i šarmantni. Imaćete baš onakve prilike za ljubav kakve priželjkujete. POSAO: Moguće je da ćete ući u partnerski posao. ZDRAVLJE: Dobro.

RAK

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti osoba koja vam je nadređena na poslu. POSAO: Preduzimljivost i radni elan će vam omogućiti napredak. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: Shutterstock

horoskop

LAV

LJUBAV: Imaćete prilike za susret s nekim ko vam se dopada. POSAO: Kadrovske promene na poslu i dobri međuljudski odnosi. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

DEVICA

LJUBAV: U vama će se probuditi osećanja prema nekome ko je dosta stariji od vas. POSAO: Imaćete potrebu da pokrenete nešto novo, da započnete nov projekat. ZDRAVLJE: Prehlada.

VAGA

LJUBAV: Upoznaćete više privlačnih osoba. Biće vam teško da se odlučite samo za jednu. POSAO: Pravićete dugoročne planove. Uspeh u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

ŠKORPION

LJUBAV: Imaćete kontakte s privlačnom osobom, ali moguće je da ta osoba žive predaleko da biste mogli da ostvarite vezu. POSAO: Moguće je poslovno putovanje. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Shutterstock

horoskop

STRELAC

LJUBAV: Može se desiti da uđete u nedefinisanu vezu s nekim s kim ste inače bili u prijateljskom odnosu. POSAO: Moguć dobitak, ali i impulsivna ulaganja. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC

LJUBAV: Moguće je da ćete ostvariti komunikaciju s nekim ko vam se dopada. POSAO: Bićete vrlo maštoviti i kreativni. Uspeh za one koji se bave umetnošću. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: Susrešćete se s nekim ko će vas zaintrigirati, a i inače ćete biti okruženi privlačnim osobama. POSAO: Problemi u vezi s radom u inostranstvu ili za strance. ZDRAVLJE: Stabilno.

LJUBAV: Moguća su nova poznanstva i sigurno će vam se neko dopasti, ali ćete morati da tajite osećanja. POSAO: Imaćete više posla nego što možete da postignete. ZDRAVLJE: Temperatura.

Stiže mlad Mesec u Ovnu! 8. april je ključan datum - 3 znaka neka se spreme za novi početak

sledeća vest

Izbori 2024

Dačić: Na beogradskim izborima zajedno sa SNS

Izbori 2024

Dačić: Na beogradskim izborima zajedno sa SNS

Predsednik Socijalističke partije Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je da je Gradski odbor SPS u Beogradu danas jednoglasno doneo odluku o zajedničkom nastupu sa Srpskom naprednom strankom na beogradskim izborima.

Socijalisti preko Đilasovih medija ucenjuju Vučića! Traže 5 ministarstava i BIA Tajkun progovorio i potvrdio da hoće nasilje! Đilas: Izbora u Beogradu 2. juna neće biti! Orlić: Đilas sa svojim uposlenicima bezočno laže!

Izbori 2024

Orlić: Đilas sa svojim uposlenicima bezočno laže!

Žuti tajkun Đilas pokazao je danas zašto se tačno bivši režim, poput muva bez glave, sveo na obično mahnitanje, koprcanje u sopstvenim lažima, krađe toalet-papira u Skupštini i druge nervne slomove: zato što ih u delovanju „strateški“ vodi – Đilasova lična unezverenost.

Bulatović: Đilas pobrkao lončiće, narod ga neće!

Originalni tekst