Od svih horoskopskih znakova, Strelčevi su ti kojima će danas sve ići od ruke.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Danas ćete biti zainteresovani za druženje, a ostvarenje veze vam neće biti najbitnije. POSAO: Striktno poštujte propise pri radu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK

LJUBAV: Bićete previše skloni osamljivanju da biste ostvarili šansu za ljubav. POSAO: Povoljan period za planiranje samostalnog posla. ZDRAVLJE: Upala grla.

BLIZANCI

LJUBAV: Možete sresti nekog zanimljivog. POSAO: Budite puni poštovanja prema nadređenima koji možda preozbiljno shvataju sebe. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK

LJUBAV: Ako ste sami, možete se nadati napretku, jer ćete danas imati sreće u ljubavi. POSAO: Bićete puni energije i entuzijazma za rad. ZDRAVLJE: Prehlada.

Foto: Freepik.com

ljubav

LAV

LJUBAV: Moguća nova poznanstva, ali i pored toga se ništa bitno neće desiti. POSAO: Izvestan uspeh u vezi s administrativnim poslovima. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA

LJUBAV: Potrudite se i imaćete prilike za ljubav. POSAO: Moguć manji uspeh ili ćete dobiti priliku da zauzmete lidersku poziciju na poslu. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA

LJUBAV: Bićete u svom svetu, što vam neće pomoći da nađete prave prilike, ali vam je zato mašta nesputana. POSAO: Završite započeto. ZDRAVLJE: Promenljivo.

ŠKORPION

LJUBAV: Vodite računa da ne ispadnete nepristojni pred osobom koja vam se dopada. POSAO: Bavićete se administrativnim problemima. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

Foto: Shutterstock

ljubav

STRELAC

LJUBAV: Kontakt s nekim vrlo privlačnim, zbog koga ćete se više pozabaviti svojim ljubavnim životom. POSAO: Manja finansijska dobit. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC

LJUBAV: Danas ćete uživati u intimnoj atmosferi doma i porodičnom životu. POSAO: Uspeh za one koji rade u oblasti ekonomije. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguće je da će vam se neke prilike same nuditi, ali vi nećete biti raspoloženi. POSAO: Situacija će biti pomalo nestabilna. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE

LJUBAV: Bićete vrlo šarmantni i imaćete šansu da upoznate nekoga privlačnog. POSAO: Velikim zalaganjem ćete impresionirati nadređene. ZDRAVLJE: Dobro.


Mesec je ušao u Bika! 3 horoskopska znaka neka se spreme za pozitivne promene

sledeća vest

Sport

Tuga! Umrla legenda atletike! Stanković zagrmeo! Hoću pakao!

Fudbal

Stanković zagrmeo! Hoću pakao!

Trener fudbalera Ferencvaroša, Dejan Stanković (50), nakon poraza njegovog tima od Olimpijakosa veruje da njegova ekipa može do osmine finala Lige konferencija i poziva navijače da im budu vetar u leđa.

Da li Partizan potcenjuje protivnike? Anđušić je jasan! (VIDEO)

Partizan

Da li Partizan potcenjuje protivnike? Anđušić je jasan! (VIDEO)

Košarkaši Partizana plasirali su se u polufinale Kupa Radivoja Koraća, pobedom nad apsolutnim autsajderom Hercegovcem iz Gajdobre, rezultatom 92: 67, ali su se namučili u prvom poluvremenu da slome otpor protivnika. Večeras od 21.00 (Arena 1 premijum) igraju protiv Vojvodine i opet su favoriti, a Danilo Anđušić otkriva da li crno-beli potcenjuju protivnike.

Pioli ne može da prežali Sergeja, pa i u junaku Milana vidi Srbina! Liči na njega, fantastičan je! Skandal! Američka zvezda uhapšena zbog pokušaja ubistva!

Originalni tekst