Ovnovi i Rakovi bi trebalo da iskoriste pozitivan ljubavni period.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Moguće promene u sferi ljubavi i nova obećavajuća poznanstva. POSAO: Dobri odnosi sa nekim ljudima od uticaja će vam pomoći u karijeri ili otvoriti neka vrata. ZDRAVLJE: Dobro ćete se osećati.

BIK

LJUBAV: Ljudi sa kojima radite bi mogli da vas upoznaju sa nekim ko će vam se dopasti. Harmonija u vezi, ako ste već u jednoj. POSAO: Lako možete dobiti posao ako težite ka tome. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

BLIZANCI

LJUBAV: Više ćete biti zainteresovani za druženje ili eventualno kratku aferu, nego ozbiljno obavezivanje u ljubavi. POSAO: Problemi u procesu rada, kvarovi i teškoće pri radu. ZDRAVLJE: Zubobolja.

RAK

LJUBAV: Iskoristite prilike koje će vam se ukazati, jer je ovo povoljno vreme da ostvarite ljubavnu vezu. POSAO: Možda ćete morati da propustite neke prilike, zbog obaveza koje imate u drugim sferama života. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shutterstock

ljubav

LAV 

LJUBAV: Dobra komunikacija sa osobama suprotnog pola. POSAO: Moguć je finansijski uspeh. Nemojte preterivati sa trošenjem kao što imate običaj, jer ćete tako anulirati pozitivne uticaje. ZDRAVLJE: Povedite više računa o ishrani.

DEVICA 

LJUBAV: Moguća je veza sa dosta starijom osobom ili značajno poznanstvo, koje može dovesti do veze u budućnosti. POSAO: Uspeh u svemu što podrazumeva pionorski rad i započinjanje nečeg novog. ZDRAVLJE: Slabije.

VAGA 

LJUBAV: Bićete u potrazi za nečim što ima dublje značenje i trajan uticaj na vaš život. POSAO: Možete primiti novčanu infuziju, kao podršku porodice i prijatelja. Finansijski dobitak. ZDRAVLJE: Moguće alergije.

ŠKORPION 

LJUBAV: Moguće je da nađete ljubav ili barem nekog ko vam se dopada, na društvenim mrežama. POSAO: Bez brige, jer ovo je poslednji put da imate većih finansijskih poteškoća. ZDRAVLJE: Treba vam bolja ishrana.

Foto: Shutterstock

ljubav

STRELAC

LJUBAV: Mnogo flerta i komplimenata upućenih na vaš račun. Bićete raspoloženi da napravite promenu koja će doneti ljubav u vaš život. POSAO: Mogući pravni problemi. ZDRAVLJE: Stabilno zdravstveno stanje.

JARAC 

LJUBAV: Vrlo ste privlačni ovih dana, jer planeta Venera je ušla u vaš znak i povoljno utiče na vaš izgled i šarm. POSAO: Možete ostvariti uspešan partnerski posao, jer ćete biti izuzetno laki za saradnju. ZDRAVLJE: Dobro ćete se osećati.

VODOLIJA

LJUBAV: Ako ste sami, sve što je potrebno je da izađete u veće društvo i prilike za ljubav će se same nametnuti. POSAO: Možete dobiti priliku da radite u sferi umetnosti ili da poboljšate svoj imidž. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE 

LJUBAV: Ostvarićete vezu zasnovanu na mentalnoj kompatibilnosti i zajedničkim interesovanjima, a ne na fizičkoj privlačnosti. POSAO: Moguće započinjanje partnerskog posla.

ZDRAVLJE: Vrlo dobro.


Novčani horoskop za februar! Lavovima puca poslovno partnerstvo zbog novca, Blizancima pare iz inostranstva, a evo treba da igra igre na sreću

sledeća vest

Originalni tekst