Saznajte šta su zvezde pripremila za vaš znak. Koga očekuje ljubavne promene, a ko će imati problema sa zdravljem?

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak: 

OVAN  

LJUBAV: Mogući su problemi u odnosu zbog vašeg temperamenta i nespremnosti na kompromis. POSAO: Zafaliće vam energije i zato neće sve biti kako treba u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Ukočenje. 

BIK  

LJUBAV: Biće vam teško da definišete odnos koji ćete započeti. POSAO: Loša ulaganja ili impulsivno trošenje novca, a moguće je i da doživite neku štetu. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

BLIZANCI 

LJUBAV: Osoba koja je s vama mogla bi da vam zameri konstantno flertovanje. POSAO: Problemi u partnerskom poslu ili pravni problemi. Potpisivanje ugovora. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Shuterstock

 

RAK  

LJUBAV: Manje ćete brinuti o ljubavnom životu u budućnosti, a više uživati u trenutku. POSAO: Vaše ambicije su velike, pa će takav biti i uloženi trud, što neće ostati nezapaženo. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV  

LJUBAV: Dobra komunikacija s partnerom ili bilo kim ko vam se dopada. POSAO: Ne treba mnogo da špekulišete i rizikujete. Lako možete biti na gubitku. ZDRAVLJE: Osetljivo.

DEVICA

LJUBAV: Potrebna vam je emocionalna sigurnost, pa ćete zbog toga flertovati s nekim koga dugo poznajete. POSAO: Finansijske brige i nestabilnost. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA  

LJUBAV: Partner će biti dobro raspoložen, pa ćete i vi uživati u ljubavi. POSAO: Ako očekujete promenu, neće se desiti. Imaćete izvesnu stabilnost u karijeri kakva god da je. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Freepik.com

 

ŠKORPIJA

LJUBAV: Flertovaćete s nekim s kim radite i imate profesionalan odnos. POSAO: Moguće je da ćete obezbediti finansijski priliv kroz neki kredit koji ćete podići. ZDRAVLJE: Prehlada.

STRELAC  

LJUBAV: Iako ćete imati prilike za ljubav, moguće je da će vam biti teško da jasno definišete odnose. POSAO: Pazite kako ulažete novac, ne budite previše impulsivni. ZDRAVLJE:  Stabilno.

JARAC  

LJUBAV: Imaćete potrebu da komunicirate na provokativan način. Možda će sve ostati na rečima, ali ima šanse da nekoga zavedete. POSAO: Uvećan obim posla. ZDRAVLJE: Sinuzitis.

Foto: Shuterstock

 

VODOLIJA

LJUBAV: Već neko vreme težite slobodi, a ne očuvanju veze, zbog čega bi lako moglo doći do promene. POSAO: U ovoj oblasti vladaju optimizam i pozitivna atmosfera. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RIBE 

LJUBAV: Mogući su nesporazumi i problemi zbog hladnoće ili zatvorenosti. POSAO: Bićete opterećeni poslom i nezadovoljni situacijom. ZDRAVLJE: Sporo varenje.

2 horoskopska znaka će plivati u parama do kraja aprila! Zvezde su na njihovoj strani

sledeća vest

TV

Ne želimo da postanemo deo sukoba, ali moramo da vodimo računa o svojoj državi! Nalazimo se u procesu modernizacije i povećanja vojnih kapaciteta! (VIDEO) Đilas će Amerika preko Evrope sprovodi prljavu misiju! Ujedinjene nacije su danas u dobroj meri razorene! (VIDEO)

Live TV

Amerika preko Evrope sprovodi prljavu misiju! Ujedinjene nacije su danas u dobroj meri razorene! (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravio je u dvodnevnoj poseti Francuske, na poziv predsednika Emanuela Makrona. Naš predsednik sačekan je uz najviše državne počasti, a razgovaralo se o važnim temama. Susret su obeležili srdačni pozdravi u Jelisejskoj palati u Parizu, zagrljaji, potom razgovori o raznim pitanjima, a najveća razmimoilaženja bila su oko teme Kosova. Ovaj događaj komentarisao je predsednik Komisije za nestala lica Veljko Odalović u „Info jutru“ na Informer TV.

Kome trenutno treba Rezolucija o Srebrenici? Neko ne želi mir u Bosni i Hercegovini! (VIDEO)

Live TV

Kome trenutno treba Rezolucija o Srebrenici? Neko ne želi mir u Bosni i Hercegovini! (VIDEO)

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da nema nametnute BiH i da ona može biti samo dogovorena, pa tako nema ni nametnutog članstva u NATO, jer je Republika Srpska strana koja se pita i koja na tako nešto nikada neće pristati. Ko od RS pravi stranu koja nema mogućnosti za svoj glas i da li su pritisci na Milorada Dodika nikada veći, komentarisao je šef Predsedništva Republike Srpske u Srbiji Mlađen Cicović tokom gostovanja u „Info jutru“ Informer TV.

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst