Đole Đogani danas uživa u braku sa suprugom Vesnom sa kojom ima dvoje dece. Poznati denser je pre toga bio sa pevačicom Slađom Delibašić, a ono što je manje poznato da je pre Slađe, Đole imao veliku ljubav i bio spreman na brak, ali su roditelji te devojke sprečili da do toga dođe, a sada je nakon 40 godina ponovo video ženu u koju je bio ludo zaljubljen, pa joj je čak posvetio pesmu.

Popularni denser Đole Đogani je tokom jednog intervjua otkrio detalje iz mladosti koje je mali broj ljudi znao, a tiče se njegove prve ljubavi kojoj je posvetio pesmu „Zabranjena ljubav“.

Foto: ATAIMAGES

 

– Imao sam zabranjenu ljubav iz detinjstva, ali njeni roditelji nisu hteli da nas puste da živimo zajedno i da se volimo. Njoj su toliko branili da su je na kraju udali protiv njene volje za drugoga. Sreo sam je za 8. mart, posle četrdeset godina – govori Đogani, pa dodaje da je posle 40 godina prepoznao svoju prvu ljubav po očima:

Foto: printscreen

 

– Nisam ni znao ko je ona, pitala me je da li može da se fotografiše sa mnom. Samo prepoznajem neke oči, ali bilo je hiljadu i više ljudi. Nekako je stala čudno i sramežljivo, kao da hoće da mi kaže, a ja žurim i želim da idem dalje. Na Fejsbuku je pustila zajedničku fotografiju i napisala: ‘Hvala ti, ovo mi je želja nakon toga da te ponovo vidim.

Foto: Estock/shutterstock

 

Đole ističe da je upravo ta priča bila inspiracija za numeru „Zabranjena ljubav“ koju je otpevala njegova sadašnja supruga Vesna:

Foto: ATAIMAGES

 

– Tako je nastala pesma. Snimali smo spot u Sarajevu i jedan mali segment u Beogradu. Sve je snimano oko šest dana i filmska je priča. Vesna je, inače, ovu pesmu otpevala lepo i emotivno, njen senzibilitet i suze u spotu su prave. Nema tu laži i prevare, plakala je na setu i nismo mogli da je umirimo – rekao je Đogani za Blic.

Asmin stao na Janjuševu stranu, pa potvrdio sve Markove optužbe na račun Aneli Ahmić:

sledeća vest

TV

SPECIJALNA EMISIJA INFORMER TV! Izbori u Rusiji dostižu vrhunac, Putin sa 87% glasova ubedljivo pobedio! (VIDEO) Dolazak Putina na čelo Rusije je smrtna kazna za Zapad! Posle izbora BRIKS postaje još moćniji (VIDEO) Evropa sama sebi puca u noge! Amerika ostaje najveći gigant na svetu? (VIDEO) Pritisci na Makrona sve žešći! Ako se obistine njegove pretnje, nastaće pravi pakao! (VIDEO)

Live TV

Pritisci na Makrona sve žešći! Ako se obistine njegove pretnje, nastaće pravi pakao! (VIDEO)

Za razliku od Amerike, debata u Evropi o slanju trupa u Ukrajinu se nastavlja. Sposobnost strateškog obuzdavanja, koju još poseduju SAD, očigledno nedostaje EU. „Sat sudnjeg dana“, koji upozorava na opasnost od izbijanja nuklearnog rata, ustanovljen još 1947. godine, u ovom trenutku pokazuje 90 sekundi do ponoći, što je bliže mogućnosti nuklearnog uništenja nego ikada ranije, piše nemački list „Junge velt“. Na ovu temu u „Info jutru“ govorili su Sreten Egerić, pukovnik u penzijii i Veselin Šljivančanin, takođe pukovnik u penziji.

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst