Brat i snaja najboljeg tenisera sveta obeležili su kako dolikuje prvi rođendan sina Aleksandra.

Saška Veselinov i Đorđe Đoković proslavili su prvi rođendan sinu Aleksandru.

Modna kreatorka i nekadašnji direktor turnira „Serbian open“ oglasili su se iz Dubaija, gde su u  intimnoj atmosferi proslavili prvih dvanaest meseci svog naslednika.

Sudeći po kadrovima, odabrali su prostor koji odiše luksuzom, a i vodili su računa i o stajlingu. Saška je ponela cvetnu „dolče i gabana“ haljinu, dok je Đorđe blistao u beloj košulji.

Sve oči su, naravno, bile uprte u malog Aleksandra, kojeg su roditelji obukli u svečano odelce.

– Baby boss – pisalo je na torti, koja je u znaku dečakovog stajlinga, sa cuclama i flašicom mleka.

sledeća vest

Izbori 2024

U laži su kratke noge! Kovinci demantovali Mariniku Tepić: Propala još jedna laž opozicije! Izmišlljaju da je SNS doveo fantome u Zrenjanin, a danas ih je 8.533 manje nego u njihovo vreme! Skupština nastavila rad! Brnabić: Kako vas nije sramota da u Skupštini Srbije pričate ono što govori Aljbin Kurti?! Razbijena glava jedne žene, mučki, sa leđa u centru grada nije dovoljna! Nastavlja se kampanja maltertiranja I drugog dana sednice nasilje i cirkus opozicije! Miki Aleksić pokušao da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura đilasovaca!

Izbori 2024

I drugog dana sednice nasilje i cirkus opozicije! Miki Aleksić pokušao da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura đilasovaca!

U Skupštini Srbije danas je danas nastavljena rasprava o izboru predsednika parlamenta. Poslanici Skupštine Srbije raspravljali su u ponedeljak o predlogu, koji je obrazlagao šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov, da predsednik Skupštine Srbije bude potpredsednica SNS Ana Brnabić. Taj predlog podržale su Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Savez vojvođanskih Mađara, Jedinstvena Srbija, Pokret ujedinjenih penzionera Srbije, dok su se protiv izjasnile Srbija protiv nasilja, Nova Demokratska stranka Srbije, Mi glas iz naroda dr Branislav Nestorović i Mi glas iz naroda.

Originalni tekst